
Στις 28/10/2024 με 04/11/2024 θα πραγματοποιηθεί το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ζίου Ζίτζου 2024 στο Ηράκλειο της Κρήτης.
Εκεί το νησί της Μυκόνου θα εκπροσωπήσει ως μέλος της Εθνικής Ομάδας της Ελλάδας η αθλήτρια Μαρία Χανιώτη. Πιο συγκεκριμένα θα αγωνιστεί στην κατηγορία -18 ετών Ne Waza JJ No Gi, στα – 57 κιλά. Η Μαρία έχει αγωνιστεί ξανά σε παγκόσμιο πρωτάθλημα τον Αύγουστο του 2023 στο Καζακαστάν, κατακτώντας την 9η θέση, ώντας τραυματισμένη.

Προπoνείται στην Μύκονο, μαζί με τον Ιωάννη Κονταράτο μέλος της Εθνικής ομάδας επίσης που αγνωνίστηκε στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην Ρουμανία πετυχαίνοντας δύο εξαιρετικές νίκες και με την Χρυσούλα Κονταράτου που είναι πρωταθλήτρια Βαλκανίων το 2023.

Οι τρεις νέοι κάνουν την προσπάθεια τους με την υποστήριξη και άλλων αθλητών από το νησί της Μυκόνου με την καθοδήγηση του προπονητή της Εθνικής Ομάδας κ. Ευάγγελου Μουμτζή.
Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- Κάποτε στη Μύκονο: Οι πρώτοι celebrities από τη δεκαετία του 1920
- Τουριστικές επενδύσεις στις Κυκλάδες: Ποια έργα «παγώνουν» – Οι νέοι κανόνες δόμησης
- Κοινή ανακοίνωση επτά σωματείων εργαζομένων Δήμων των Κυκλάδων – Ζητούν την απόσυρση του προσχεδίου νόμου του υπ. Εσωτερικών
- Κύκλωμα με λαθραία τσιγάρα ζημίωσε 1 δισ. το Δημόσιο – Είχαν από supercars μέχρι… τάνκερ
- Ferryhopper: Τα 10 πιο δημοφιλή νησιά για το Πάσχα 2026 – Ισχυρή παρουσία των Κυκλάδων