
Ενημερώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης το Λιμεναρχείο Μυκόνου, ότι το Ε/Γ-Τ/Ρ-Ι/Φ σκάφος “ΜΠΙΓΚ ΜΠΛΟΥ” Ν.Κορίνθου 33, παρουσίασε μηχανική βλάβη, με πέντε αλλοδαπούς επιβαίνοντες, στη θαλάσσια περιοχή πλησίον της εισόδου της μαρίνας του νέου λιμανιού Μυκόνου.
Άμεσα, στην περιοχή μετέβη το ρυμουλκό “ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗΣ 18” Ν.Π.10966, το οποίο ρυμούλκησε το “ΜΠΙΓΚ ΜΠΛΟΥ” στο λιμάνι Μυκόνου, όπου κατέπλευσε με ασφάλεια, ενώ από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή, που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του εν λόγω σκάφους, μέχρι την προσκόμιση βεβαιωτικού αξιοπλοΐας.
Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- Αποβίβαση ασθενούς μέλους πληρώματος από Κ/Ζ στη Μύκονο
- Μωρό 11 μηνών έπεσε σε πισίνα στη Μύκονο και κατάπιε πολύ νερό -Μεταφέρθηκε στο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού»
- Μεγάλη τιμή για την Μύκονο η εκλογή του Σπύρου Αποστόλου στην Περιφερειακή επιτροπή Νοτίου Αιγαίου
- 10 παραδοσιακές πίτες από τις Κυκλάδες που αξίζει να φτιάξετε αυτό το καλοκαίρι
- H Prada θρηνεί την Sara Ceccantini η οποία σκοτώθηκε στη Μύκονο