Μεγάλη κινητοποίηση από τις Αρχές

Μπροστά σε ένα πρωτόγνωρο και ασυνήθιστο θέαμα βρέθηκε ένας τουρίστας στην περιοχή Κανάλια της Μυκόνου, ο οποίος είδε στη μέση του δρόμου να περπατάει μια φώκια.
Μάλιστα, σύμφωνα με το Mykonos Live TV το πρώτο πράγμα που έκανε ο άνδρας ήταν να ειδοποιήσει τις αρχές υπό τον φόβο κάποιο διερχόμενο αυτοκίνητο να πατήσει το ζώο.
Στο σημείο έσπευσε η επικεφαλής της περιβαλλοντικού οργανισμού All For Blue, Κατερίνα Τοπούζογλου, η οποία είναι γνωστή για την ευαισθησία της για την προστασία της θάλασσας και του οικοσυστήματός της.
Ύστερα από συντονισμένες ενέργειες και σε συνεννόηση με ανθρώπους της Εταιρείας για την Μελέτη και Προστασία της Μεσογειακής Φώκιας (MOm) το συμπαθές θηλαστικό, το οποίο φαινόταν αρκετά κουρασμένο, απομακρύνθηκε από το οδόστρωμα και μεταφέρθηκε σε ασφαλές σημείο, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, όπου έλαβε την κατάλληλη φροντίδα και λίγες ώρες αργότερα επέστρεψε στην θάλασσα.
Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- Παμμυκονιακός Συναγερμός για την στήριξη του Οίκου Ευγηρίας της Ιεράς Μητροπόλεως
- Μετά την Ύδρα στη Μύκονο η Ρίτα Όρα: Οι πόζες με μαγιό σε σκάφος
- Οι Εντεταλμένοι Σύμβουλοι στον Δήμο Μυκόνου και οι αρμοδιότητες που αναλαμβάνουν
- Πυροσβεστική: 61 προσλήψεις επταετούς θητείας στις Κυκλάδες
- Βίντεο από τη δράση των οργανωμένων οπαδών που κατηγορούνται για εκβιάσεις, εμπρησμούς και διακίνηση ναρκωτικών