
Στην Αθήνα σε κοινωνική εκδήλωση βρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Μυκόνου κ. Μιλτιάδης Ατζαμόγλου πραγματοποιώντας σημαντικές επαφές με σκοπό μεγάλες συνεργασίες σε θέματα που αφορούν το νησί.
Μία απο τις συναντήσεις ήταν με την γνωστή ηθοποιό και Πρόεδρο του ΕΟΤ κα Άντζελα Γκερέκου. Θυμίζουμε ότι στις 22 Σεπτεμβρίου 2023, η Άντζελα Γκερέκου θα βρεθεί στην Μύκονο πρωταγωνιστώντας στην θεατρική παράσταση – αναλογία <<Νουβέλες>> σε σκηνοθεσία του γνωστού Σκηνοθέτη Γιώργου Βάλαρη.
Μάλιστα στο περιθώριο κοινωνικής εκδήλωσης που βρέθηκε ο αντιδήμαρχος Μυκόνου κ. Ατζαμόγλου είχε επαφές και συνομιλία με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής κ. Νίκο Χαρδαλιά ο οποίος κατά το παρελθόν έχει βρεθεί στο νησί μας και γνωρίζει προσωπικά τα θέματα.
Ο κ. Ατζαμόγλου είναι ο άνθρωπος εκείνος που συνεχώς βρίσκεται σε συναντήσεις και ραντεβού με πολύ σημαντικούς ανθρώπους συζητώντας αποκλειστικά για τα σοβαρά θέματα του νησιού.
Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- Με μεγάλη συμμετοχή το δημιουργικό εργαστήρι κατασκευής περιστεριώνα στην Άνω Μερά
- Με επιτυχία η πρώτη παράσταση του «ΔΗΛΟΣ / DELOS» στη Δήλο
- Κάθε νέα ευθύνη αποτελεί και μια νέα πρόκληση
- Παμμυκονιακός Συναγερμός για την στήριξη του Οίκου Ευγηρίας της Ιεράς Μητροπόλεως
- Μετά την Ύδρα στη Μύκονο η Ρίτα Όρα: Οι πόζες με μαγιό σε σκάφος