Θα ανακοινωθούν στη ΔΕΘ και θα ισχύσουν το 2026- Κίνητρο για τον περιορισμό της παραοικονομίας η επιστροφή ενοικίου – Το καλώδιο και τα θαλάσσια πάρκα θα προχωρήσουν – «Θηλυκός Βαρουφάκης» η Κωνσταντοπούλου, «παρακολουθήμα της Ζωής» ο Ανδρουλάκης – Δείτε όλη τη συνέντευξη στον Γιώργο Ευγενίδη

Στον απόηχο των χθεσινών ανακοινώσεων για την ενίσχυση ενοικιαστών, φοιτητών και συνταξιούχων, ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλά εφ’ όλης της ύλης στο «Direct» του protothema.gr και επισημαίνει ότι τα μέτρα που εξαγγέλθηκαν είναι προϊόν της καλής πορείας της οικονομίας.
Απαντώντας στις αιτιάσεις της αντιπολίτευσης, αλλά και κοινωνικών ομάδων για το γεγονός ότι δεν συμπεριελήφθησαν στις ανακοινώσεις, ο πρωθυπουργός «δείχνει» στη ΔΕΘ, τονίζοντας ότι τότε θα ανακοινωθούν κινήσεις στήριξης της μεσαίας τάξης, με εφαρμογή από το 2026.
«Η επόμενη ΔΕΘ ως προς το κομμάτι της μείωσης της φορολογίας θα είναι στοχευμένη στη μείωση των φόρων για τη μεσαία τάξη», αναφέρει χαρακτηριστικά.
Ο κ. Μητσοτάκης τονίζει ότι έχουν γίνει πολλές κινήσεις ελάφρυνσης φορολογικών βαρών, αλλά και στα μέτρα που η κυβέρνηση έχει λάβει για την ανάσχεση της στεγαστικής κρίσης.
«Όσο η οικονομία πηγαίνει καλά, χωρίς να διαταράσσεται η δημοσιονομική ισορροπία και όσο εξακολουθούν οι ξένοι οίκοι κόντρα στο ρεύμα να αναβαθμίζουν την ελληνική οικονομία, τόσο οι Έλληνες πολίτες μπορούν να περιμένουν καλύτερες μέρες», αναφέρει χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.
Διαβάστε την συνέχεια στο protothema.gr
Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- Απίστευτη απάτη στη Μύκονο: Παρήγγειλαν iPhone και όταν άνοιξαν τα δέματα βρήκαν… λεμόνια!
- Ferrari Purosangue 2,2 εκατ. ευρώ παραδόθηκε στη Μύκονο – Η one-off Mansory του Alec Monopoly
- Λαοθάλασσα Μυκονίων και προσκυνητών τίμησαν την Κοίμηση της Θεοτόκου
- Τα σοκάκια της Μυκόνου στους οκτώ ομορφότερους δρόμους του κόσμου
- Ευστρ. Κουλαρά για τουρίστες: “Όπως κι εγώ όταν πάω σε μία άλλη χώρα σέβομαι τους νόμους της, και αυτοί πρέπει να σέβονται τον ΚΟΚ της Ελλάδας”