Μύκονος: Έμεινε με την άγκυρα κολλημένη στο λιμάνι το «Speedrunner II» – Ταλαιπωρία για 268 επιβάτες

Οι επιβάτες θα προωθήθηκαν με άλλο πλοίο της εταιρείας στους προορισμούς τους το οποίο έφτασε στη Μύκονο για να τους πάρει

Μηχανική βλάβη κρατά ακινητοποιημένο στο λιμάνι της Μυκόνου το επιβατηγό πλοίο «Speedrunner II» με συνολικά 268 επιβάτες.

Συγκεκριμένα, έχει προκύψει πρόβλημα στον μηχανισμό που μαζεύει την άγκυρα με αποτέλεσμα το πλοίο να μην μπορεί να βγει από το λιμάνι. Πρόκειται για ηλεκτρομηχανολογικό πρόβλημα και βρίσκονται σε εξέλιξη οι εργασίες για τη επιδιόρθωση της βλάβης.

Σημειώνεται ότι το πλοίο μεταφέρει συνολικά 268 επιβάτες, μαζί και επτά Ι.Χ. οχήματα, που αναμένουν μέχρι να επιλυθεί το πρόβλημα και να ξεκινήσουν το ταξίδι τους. Το πλοίο θα πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Πάρος-Νάξος-Πάρος-Πειραιάς.

Λίγο μετά τις έξι το απόγευμα και αφού είχαν περάσει πάνω από 2,5 ώρες από την εκδήλωση της βλάβης, άλλο πλοίο της εταιρείας έφτασε τη Μύκονο για να παραλάβει τους επιβάτες και να τους μεταφέρει στους προορισμούς τους, καθώς το «Speedrunner II»  πρέπει να περάσει από επιθεώρηση για να πάρει άδεια απόπλου. 

protothema.gr


Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr

Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com


Διαβάστε ακόμη:


Translate »
error: Content is protected !!
Αρέσει σε %d bloggers: