Οι κακοποιοί έκοψαν την σίτα και μπήκαν στο χώρο από ανασφάλιστο παράθυρο ενώ οι τρεις ένοικοι της βίλας έλειπαν και τους “έγδυσαν”.

Χρήματα, κοσμήματα, πιστωτικές κάρτες, ακόμη και τα διαβατήρια, έκλεψαν άγνωστοι δράστες από βίλα στην Μύκονο. Οι κακοποιοί έκοψαν την σίτα και μπήκαν στο χώρο από ανασφάλιστο παράθυρο ενώ οι τρεις ένοικοι της βίλας έλειπαν και τους “έγδυσαν”.
Είναι ενδεικτικό πως από έναν 41χρονο Ισραηλινό αφαίρεσαν 5.500 ευρώ σε μετρητά, αντικείμενα αξίας 6.500 ευρώ.
Από έναν δεύτερο ένοικο, ηλικίας 30 ετών από την Αμερική, αφαίρεσαν 2.300 ευρώ, 2.000 λίρες Αγγλίας, ένα χρυσό κολιέ αξίας 2.000 ευρώ, ένα δαχτυλίδι αξίας 5.000 ευρώ, ένα ρολόι 30.000 ευρώ και τρία ζευγάρια παπούτσια αξίας 1.900 ευρώ!
Από τον τρίτο ένοικο με καταγωγή από την Βοσνία ηλικίας 34 ετών, αφαίρεσαν δέκα αρώματα αξίας 4.000 ευρώ, μια κασετίνα αξίας 1.000 ευρώ και μια τσάντα αξίας 250 ευρώ.
Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- Τρία επενδυτικά σχήματα ενδιαφέρονται για τα 22 περιφερειακά αεροδρόμια
- Κυκλάδες: Ρεκόρ επιβατικής κίνησης τον Αύγουστο σε όλα τα αεροδρόμια της ΥΠΑ
- ΕΟΤ: Προβολή των νησιών του Νοτίου Αιγαίου στη γερμανική αγορά
- Ακόμη δύο κύματα κακοκαιρίας: Ισχυρές καταιγίδες σε Κρήτη και Δωδεκάνησα – 10 μποφόρ στο Αιγαίο
- Ζιάγκος: «Ο χρόνος κυλάει υπέρ μας, θα είμαστε έτοιμοι σε 3-4 εβδομάδες»