Άγρια συμπλοκή μεταξύ νεαρών τουριστών σημειώθηκε στη Χώρα της Μυκόνου, με τους εμπλεκόμενους να ανταλλάσσουν γροθιές στη μέση του δρόμου, μπροστά στα μάτια περαστικών

Σε άγριο καβγά ενεπλάκησαν νεαροί τουρίστες σε κεντρικό δρόμο στη Χώρα της Μυκόνου, μετατρέποντας για λίγα λεπτά το σημείο σε αυτοσχέδιο «ρινγκ».
Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης, κοντά στη στάση των λεωφορείων, μπροστά στα έκπληκτα μάτια περαστικών. Όπως φαίνεται σε βίντεο από το σημείο, οι νεαροί αντάλλαξαν γροθιές στη μέση του δρόμου, ενώ ένας από αυτούς έπεσε στο έδαφος, σηκώθηκε και συνέχισε να συμμετέχει στη συμπλοκή.
Η ένταση προκάλεσε προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας, καθώς αυτοκίνητα και μηχανάκια δεν μπορούσαν να περάσουν από το σημείο. Μάρτυρας ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «δεν τους σταματούσε τίποτα».
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, οι εμπλεκόμενοι ενδέχεται να βρίσκονταν υπό την επήρεια αλκοόλ, ενώ παραμένει άγνωστη η αφορμή που οδήγησε στον καβγά.
Κάτοικοι της Μυκόνου αναφέρουν ότι παρόμοια περιστατικά καταγράφονται συχνά, κυρίως κατά τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου, όταν η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ οδηγεί ορισμένες φορές σε εντάσεις και συμπλοκές.
Δείτε στο reader.gr ολόκληρο το ρεπορτάζ.
Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- Μύκονος: Αυτά είναι τα γυαλιά και το φυλαχτό που εκλάπησαν – Η καταγγελία και η απάντηση του Τρύφωνα Σαμαρά
- Μύκονος: Υπάλληλος καταγγέλλει ξενοδοχείο για «μαύρες» πληρωμές, κάμερες με μικρόφωνα και γεύματα σε συσκευασίες γατοτροφής
- ΑΑΔΕ: «σαφάρι» στις βραχυχρόνιες μισθώσεις – Βαριά καμπάνα σε «αόρατη» βίλα των 5.000€ στη Μύκονο
- Νέα τάση στην αγορά premium ακινήτων – Ενα σπίτι, πολλοί ιδιοκτήτες
- Κατερίνα Μονογιού – Επίσκεψη στο Αστυνομικό Τμήμα Ίου