
Σύμφωνα με πληροφορίες το συμβάν έγινε το Σάββατο (16/4) το βράδυ. Τρεις άνδρες αλβανικής καταγωγής μπήκαν στο σπίτι του αλλοδαπού φωνάζοντας «Αστυνομία- Αστυνομία». Τότε άρχισαν να χτυπούν με μανία το θύμα με κλωτσιές και μπουνιές, ενώ ο ένας από τους δράστες έβγαλε μαχαίρι και το κόλλησε στον λαιμό του.
Τελικά οι δράστες κατάφεραν να αρπάξουν 750 ευρώ. Στη συνέχεια εξαφανίστηκαν. Οι κάτοικοι που μας κατήγγειλαν το συμβάν δηλώνουν στο iefimerida.gr πως είναι αγανακτισμένοι με την αυξημένη εγκληματικότητα, ενώ αναφέρουν πως παρατηρούν έλλειψη αστυνόμευσης στο νησί.
Σημειώνεται πως είναι το δεύτερο περιστατικό βιας μέσα σε λίγες εβδομάδες. Πριν από λίγο καιρό είχε σημειωθεί διπλό περιστατικό πυροβολισμών.
Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- Μωρό 11 μηνών έπεσε σε πισίνα στη Μύκονο και κατάπιε πολύ νερό -Μεταφέρθηκε στο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού»
- Μεγάλη τιμή για την Μύκονο η εκλογή του Σπύρου Αποστόλου στην Περιφερειακή επιτροπή Νοτίου Αιγαίου
- 10 παραδοσιακές πίτες από τις Κυκλάδες που αξίζει να φτιάξετε αυτό το καλοκαίρι
- H Prada θρηνεί την Sara Ceccantini η οποία σκοτώθηκε στη Μύκονο
- Μύκονος: Ελκυστική επενδυτική πρόταση με θέα στο Αιγαίο