Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η επισκευή του οδικού δικτύου της χερσαίας ζώνης του παλαιού λιμένα Μυκόνου.

Πραγματοποιούνται από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Μυκόνου εργασίες σε περίπου 2,5 στρέμματα για την αποκατάσταση των βλαβών του οδικού δικτύου διασύνδεσης του παλαιού λιμένα με το παραλιακό οδικό δίκτυο, καθώς και για την αναβάθμιση του συγκεκριμένου τμήματος με σκοπό την ασφαλή εξυπηρέτηση των χρηστών του παλαιού λιμένα.

Επιπλέον, θα τοποθετηθούν πινακίδες προβολής ενημέρωσης, παγκάκια, καδάκια, οριοδείκτες και θα πραγματοποιηθεί σήμανση και διαγράμμιση.
Τέλος κατασκευάζεται ράμπα για την εξυπηρέτηση των ΑμΕΑ καθώς και θα σημανθεί χώρος για στάθμευση 4 οχημάτων αποκλειστικά για ΑμΕΑ παραπλεύρως αυτής.
“Αρχές Μαρτίου και με στοχευμένες παρεμβάσεις προετοιμάζουμε το νησί μας ενόψει της νέας τουριστικής περιόδου”, αναφέρει ο δήμαρχος Μυκόνου, Κωνσταντίνος Κουκάς.

Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- Απίστευτη απάτη στη Μύκονο: Παρήγγειλαν iPhone και όταν άνοιξαν τα δέματα βρήκαν… λεμόνια!
- Ferrari Purosangue 2,2 εκατ. ευρώ παραδόθηκε στη Μύκονο – Η one-off Mansory του Alec Monopoly
- Λαοθάλασσα Μυκονίων και προσκυνητών τίμησαν την Κοίμηση της Θεοτόκου
- Τα σοκάκια της Μυκόνου στους οκτώ ομορφότερους δρόμους του κόσμου
- Ευστρ. Κουλαρά για τουρίστες: “Όπως κι εγώ όταν πάω σε μία άλλη χώρα σέβομαι τους νόμους της, και αυτοί πρέπει να σέβονται τον ΚΟΚ της Ελλάδας”