
Ο Άρης πέτυχε την πρώτη του φετινή εκτός έδρας νίκη στη GBL επικρατώντας της Μυκόνου (72-88) σε ματς για την 4η αγωνιστική στην Α1 των ανδρών.
Με τον Λίντελ να είναι ο κορυφαίος του αγώνα, ο Άρης πήρε μια εύκολη νίκη στην έδρα της Μυκόνου και ανέβασε το ρεκόρ του στο 4-1 (μοναδική του ήττα, αυτή της πρεμιέρας της GBL στην Καρδίτσα). Απ’ την άλλη, οι νησιώτες γνώρισαν την 3ητους σερί ήττα στο πρωτάθλημα και δεύτερη συνεχόμενη.
Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη πέτυχε έτσι την 6η της σερί νίκη σε όλες τις διοργανώσεις! Η ομάδα του Έλληνα κόουτς είχε σε εξαιρετική ημέρα τον Λίντελ με 25 πόντους, 6 ριμπάουντ και 3 κλεψίματα, ακολούθησε σε απόδοση ο Ρόμπινσον-Ερλ με 15 πόντους, 3 κλεψίματα, 2 κοψίματα, αλλά και 5 λάθη, ενώ ο Τολιόπουλος είχε 14 πόντους.
Για τη Μύκονο, πρώτος σκόρερ ήταν ο Λοβ με 19 πόντους, 7 ριμπάουντ, αλλά και 7 λάθη, ο Φάντερμπερκ πρόσθεσε 14 πόντους και ο Άπλμπι 12 πόντους, μοιράζοντας και 6 ασίστ. Άτυχος ο Ιατρίδης, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στο ξεκίνημα της τρίτης περιόδου.
Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- Φούρνοι «Χωριάτικο»: Οι αχυράνθρωποι, ο 80χρονος λογιστής και οι business του Άγγελου Γιαννακόπουλου σε Μύκονο και Ρόδο
- Μύκονος: Μια πράξη αγάπης και προσφοράς μέσα από την εθελοντική αιμοδοσία
- Κυκλάδες: Τελευταία εβδομάδα δρομολογίων με ταχύπλοα – Ολοκληρώνεται η θερινή περίοδος
- Μύκονος – Άρης 72-88: Ο Λίντελ «έλαμψε» και έφερε το «διπλό» των Θεσσαλονικέων στη GBL
- Κακοκαιρία διαρκείας έως την 28η Οκτωβρίου: Πότε επηρεάζεται η Αττική, πού θα επιμείνουν οι ισχυρές καταιγίδες