Η Μύκονος ξανά στο επίκεντρο, αυτή τη φορά για μια κούκλα που κρατούσε άντρας, στα σοκάκια του νησιού. Έμοιαζε με τον “Chucky” της ταινίας θρίλερ του 1988.

Η Μύκονος συνεχίζει και το φθινόπωρο να τροφοδοτεί με εικόνες τα social media. Ένας άντρας βγήκε βόλτα με μια κούκλα «chucky» και προκάλεσε τρόμο! H ψυχή των περαστικών που τον συνάντησαν στο Nammos Village και στα σοκάκια του νησιού πήγε στην… Κούλουρη βλέποντάς τον να κρατάει την «κούκλα δολοφόνο» της γνωστής ταινίας θρίλερ.
Ο ιδιοκτήτης της «κούκλας του σατανά» όπως πολλοί την αποκαλούν, δεν είχε πρόθεση να δημιουργήσει πανικό, άλλα όσοι τον είδαν μάλλον τα χρειάστηκαν και απέφυγαν να κινηθούν κοντά του.
Η ταινία «η κούκλα του σατανά» κυκλοφόρησε στις Ηνωμένες Πολιτείες στις 9 Νοεμβρίου 1988. Έχει κερδίσει περισσότερα από 44 εκατομμύρια δολάρια έναντι προϋπολογισμού παραγωγής 9 εκατομμυρίων δολαρίων. Θεωρείται μέχρι και σήμερα ένα από τα πιο εμπορικά θρίλερ όλων των εποχών.
Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- Τρία επενδυτικά σχήματα ενδιαφέρονται για τα 22 περιφερειακά αεροδρόμια
- Κυκλάδες: Ρεκόρ επιβατικής κίνησης τον Αύγουστο σε όλα τα αεροδρόμια της ΥΠΑ
- ΕΟΤ: Προβολή των νησιών του Νοτίου Αιγαίου στη γερμανική αγορά
- Ακόμη δύο κύματα κακοκαιρίας: Ισχυρές καταιγίδες σε Κρήτη και Δωδεκάνησα – 10 μποφόρ στο Αιγαίο
- Ζιάγκος: «Ο χρόνος κυλάει υπέρ μας, θα είμαστε έτοιμοι σε 3-4 εβδομάδες»