
Μία ακόμη διάρρηξη με θύματα ξένους τουρίστες που είχαν νοικιάσει βίλα στη Μύκονο σημειώθηκε τις νυχτερινές ώρες της Κυριακής (21/8), με τη λεία να προσεγγίζει τις 30.000 ευρώ σε τιμαλφή και μετρητά.
Η καταγγελία στην ΕΛ.ΑΣ. έγινε από έναν 36χρονο Καναδό ο οποίος είχε νοικιάσει τη συγκεκριμένη βίλα και έμενε με ακόμη 10 άτομα. Όπως προέκυψε από την προανάκριση που διενήργησε η Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Μυκόνου, οι δράστες παραβίασαν μία μπαλκονόπορτα και απέκτησαν πρόσβαση στο εσωτερικό του σπιτιού αφαιρώντας χρήματα και κοσμήματα.
Κατά δήλωσή του Καναδού τουρίστα, τα τιμαλφή που εκλάπησαν έχουν αξία περί τις 20.000 ευρώ και άλλα 9.450 ευρώ είναι τα μετρητά που φέρονται να άρπαξαν οι δράστες. Οι έρευνες για τον εντοπισμό των «μπουκαδόρων» είναι σε πλήρη εξέλιξη.
Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- Η Μύκονος πηγαίνει Ερμούπολη για τον Τελικό Κυπέλλου Κυκλάδων!
- Χρήστος Βερώνης – Η Μύκονος διεκδικεί ρόλο στη νησιωτική πολιτική
- Ανατροπή με Fuel Pass και τον Ιούνιο – Επίσημη δήλωση
- Μάρκος Καφούρος – Ανάγκη ενίσχυσης της ασφάλειας στις Κυκλάδες
- Άπλμπι: «Θέλαμε να δείξουμε ότι μπορούμε να ανταγωνιστούμε τους καλύτερους»