Στη σύλληψη ενός 31χρονου αλλοδαπού προχώρησαν το απόγευμα της Δευτέρας οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, στο πλαίσιο στοχευμένης επιχείρησης για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών στο νησί.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ο κατηγορούμενος φέρεται να απέκρυπτε ποσότητες ναρκωτικών σε υπαίθριες «καβάτζες», έτοιμες προς διακίνηση. Κατά την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκίνητό του, στην κατοικία του και στα σημεία απόκρυψης, κατασχέθηκαν 42 «φιξάκια» κοκαΐνης και ροζ κοκαΐνης, περίπου 60 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, 2.735 ευρώ, 120 δολάρια ΗΠΑ και δύο κινητά τηλέφωνα.
Από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε επίσης ότι ο 31χρονος διέμενε παράνομα στη χώρα. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για αποθήκευση και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, καθώς και για παράνομη διαμονή, ενώ οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου.
Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- Απίστευτη απάτη στη Μύκονο: Παρήγγειλαν iPhone και όταν άνοιξαν τα δέματα βρήκαν… λεμόνια!
- Ferrari Purosangue 2,2 εκατ. ευρώ παραδόθηκε στη Μύκονο – Η one-off Mansory του Alec Monopoly
- Λαοθάλασσα Μυκονίων και προσκυνητών τίμησαν την Κοίμηση της Θεοτόκου
- Τα σοκάκια της Μυκόνου στους οκτώ ομορφότερους δρόμους του κόσμου
- Ευστρ. Κουλαρά για τουρίστες: “Όπως κι εγώ όταν πάω σε μία άλλη χώρα σέβομαι τους νόμους της, και αυτοί πρέπει να σέβονται τον ΚΟΚ της Ελλάδας”