Δεν συνοδευόταν από τον σύντροφό της, Κώστα Πηλαδάκη

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου επέλεξε τις Κυκλάδες για ένα μέρος των φετινών καλοκαιρινών της διακοπών, και ο φακός την απαθανάτισε στα γραφικά στενά της Μυκόνου. Η ηθοποιός και πρώην παίκτρια του Survivor έκανε μια βραδινή έξοδο στα Ματογιάννια που δεν πέρασε απαρατήρητη.
Αναλυτικότερα, η Ναυσικά εμφανίστηκε με ένα αποκαλυπτικό ντύσιμο που αναστάτωσε τον ανδρικό πληθυσμό και τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της. Η εντυπωσιακή της παρουσία, σε συνδυασμό με το τολμηρό της στυλ, καθήλωσε τους περαστικούς.
Αξίζει να σημειωθεί πως στη συγκεκριμένη βραδινή της έξοδο, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου δεν συνοδευόταν από τον σύντροφό της, Κώστα Πηλαδάκη, απολαμβάνοντας μια solo εμφάνιση στο Νησί των Ανέμων.
Η παρουσία της στο νησί επιβεβαίωσε για ακόμα μια φορά τον τίτλο της ως μία από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz.
Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- Χρήστος Βερώνης: «Τα καλύτερα έρχονται» για τον αθλητισμό της Μυκόνου – Δέσμευση για θεσμική θωράκιση και νέες κορυφαίες διακρίσεις
- Το Mykonos Run να φέρνει στο νησί δρομείς κάθε επιπέδου
- Μύκονος- Περιστέρι 92-88: Ήταν… ανεμοστρόβιλος! (highlights)
- Το «Sun Princess» έδεσε με ασφάλεια στο λιμάνι του Τούρλου – 4.350 επιβάτες στο νησί
- Ζιάγκος:« Τα παιδιά αυτά και η ομάδα είναι ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί στην επαγγελματική διαδρομή»