Ένα Χριστουγεννιάτικο δέντρο, το οποίο ήδη έχει γίνει viral κοσμεί τα Ματογιάννια της Μυκόνου

Μετά το τέλος του καλοκαιριού παρόλο που η θερμοκρασία συνεχίζει να είναι στους 30 βαθμούς Κελσίου, για πολλούς ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα με τους κατοίκους της Μυκόνου να ακολουθούν.
Ένα Χριστουγεννιάτικο δέντρο, το οποίο ήδη έχει γίνει viral κοσμεί τα Ματογιάννια της Μυκόνου. Παρόλο που είναι πολύ νωρίς ακόμη και η εορταστική περίοδος είναι 3 μήνες μακριά, το στόλισμα του δέντρου σε γνωστό κατάστημα του νησιού είναι μόνο η αρχή.
Το δέντρο που αποτελεί πόλο έλξης τουριστών, βρίσκεται στο κατάστημα Anapolo στην Χώρα του νησιού και η εικόνα του έχει γίνει viral καθώς οι περαστικοί δεν σταματούν να το απαθανατίζουν ανεβάζοντας τις φωτογραφίες και τα βίντεο στα social media.
Διαβάστε την συνέχεια στο difernews
Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- «Από το Παρίσι στη Μύκονο: Η έναρξη μιας δυναμικής τουριστικής σεζόν»
- «“Έπιασαν τον Μάη” στη Μύκονο: Παράδοση, δημιουργία και προσφορά»
- Ανεκτέλεστα τα δρομολόγια των «SUPERJET, SUPERJET 2, EXPRESS JET» το Σάββατο 2/5 λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών
- Λειψυδρία: Δύο καινοτόμα εργαλεία για επάρκεια στο Αιγαίο – Τι δείχνει έρευνα που περιλαμβάνει και νησιά των Κυκλάδων
- Συνεργασία του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μυκόνου με το Πολυτεχνείο Κρήτης στο πλαίσιο του προγράμματος «Σύγχρονοι Τόποι Μάθησης»