Ο Δήμαρχος Μυκόνου, Χρήστος Βερώνης, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Buongiorno» του καναλιού MEGA με τη Φαίη Σκορδά.

Όπως τόνισε ο ίδιος το Δημοτικό Συμβούλιο της Μυκόνου συνεδρίασε δημόσια και εξέδωσε ένα προσεκτικό ψήφισμα, ζητώντας να ανασκευαστεί ένας χαρακτηρισμός που χρησιμοποιήθηκε από τον Πρωθυπουργό και δεν ανταποκρίνεται στη Μύκονο του σήμερα.
Όπως ανέφερε στη συνέχεια το νησί έχει αλλάξει ουσιαστικά την τελευταία δεκαετία, με μετρήσιμη βελτίωση στην ασφάλεια και στην εικόνα του, σε συνεργασία και με την κυβέρνηση.
Και θα συνεχίσουμε ακόμη πιο δυνατά, με στόχο μια Μύκονο αντάξια της ιστορίας και της προσφοράς της στον ελληνικό τουρισμό και την οικονομία της χώρας.
Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- Χρήστος Βερώνης: «Τα καλύτερα έρχονται» για τον αθλητισμό της Μυκόνου – Δέσμευση για θεσμική θωράκιση και νέες κορυφαίες διακρίσεις
- Το Mykonos Run να φέρνει στο νησί δρομείς κάθε επιπέδου
- Μύκονος- Περιστέρι 92-88: Ήταν… ανεμοστρόβιλος! (highlights)
- Το «Sun Princess» έδεσε με ασφάλεια στο λιμάνι του Τούρλου – 4.350 επιβάτες στο νησί
- Ζιάγκος:« Τα παιδιά αυτά και η ομάδα είναι ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί στην επαγγελματική διαδρομή»