
Το Εθνικό Σύστημα Υγείας ενισχύεται σημαντικά χάρη στη μοναδική πρωτοβουλία του Ιδρύματος Στέλιος Χατζηιωάννου, το οποίο διαθέτει 10.080.000€ σε ορίζοντα επτά ετών, με 1500 ευρώ το μήνα καθαρά και αφορολόγητα για τη στήριξη της παραμονής 80 ιατρών σε 50 μικρά νησιά της χώρας.
Ευχαριστώ από καρδιάς τον δωρητή Στέλιο Χατζηιωάννου που αναγνωρίζει τις πραγματικές ανάγκες της νησιωτικής Ελλάδας και στηρίζει έμπρακτα την ασφάλεια, την υγεία και την ποιότητα ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών των νησιών μας.
Για τις Κυκλάδες, η σημασία είναι ιδιαίτερα μεγάλη, καθώς 16 νησιά μας εντάσσονται στο πρόγραμμα: Αμοργός, Ίος, Ηρακλειά, Δονούσα, Σχοινούσα, Θηρασιά, Σίκινος, Ανάφη, Κουφονήσια, Φολέγανδρος, Κίμωλος, Σέριφος, Αντίπαρος, Κύθνος, Κέα, Σίφνος.
Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- Θάνατος Μαζωνάκη: Η χλιδή των γιατρών, οι επαύλεις σε Ψυχικό-Μύκονο, ο σοφέρ και ο σαμουράι των 30 χιλ. ευρώ
- Μάντζαρης: Θα παλέψουμε να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε
- Ο Νίκος Βαρβέρης πάντρεψε τον γιο του, Φίλιππο – Ο γάμος στο νησί και η εντυπωσιακή νύφη (Φωτογραφίες)
- Ούτε γάτα, ούτε ζημιά με το White Coast στη Μήλο: Κρίθηκε εκπρόθεσμη η προσφυγή στο ΣτΕ και η εταιρεία συνεχίζει το «οικολογικό τέρας»
- Καύσιμα και θέρμανση: Οι επόμενες κινήσεις για να μπει φρένο στις τιμές, τι θα γίνει με τις επιδοτήσεις και το πλαφόν