Το «I am Lakis Gavalas, της γνωστής οικογενείας των Γαβαλάδων» είναι το νέο μότο του νησιού.

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά με τον δικό του, μοναδικό τρόπο. Αυτήν την φορά μέσα από το tik tok account της ΤΕΜΕΝΟ, του νέου του fashion brand που έχει ξεκινήσει εδώ και μερικούς μήνες και έχει γίνει viral.
Με το moto «I am Lakis Gavalas, της γνωστής οικογενείας των Γαβαλάδων», ο Λάκης Γαβαλάς παρουσιάζει μέσα από το account της ΤΕΜΕΝΟ, backstage στιγμές από την δημιουργία των ρούχων, τις φωτογραφήσεις και την καθημερινότητα στο showroom.
Τώρα που το αγαπημένο icon έχει εγκατασταθεί στην Μύκονο για το πρώτο φυσικό κατάστημα του brand στα Ματογιάννια, ανυπομονούμε για ακόμα πιο αστείρευτο υλικό.
Όσο για τα ρούχα; Δεν χρειάζεται να ταξιδέψει κανείς μέχρι τη Μύκονο αφού είναι διαθέσιμα στα Notos Stores στη Θεσσαλονίκη, από αυτή την εβδομάδα στα Attica στο Σύνταγμα και φυσικά online!
Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- Κυνηγετικός Σύλλογος Μυκόνου: Ετήσια Γενική Συνέλευση και εκλογές για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου
- Mykonos Run 2026: Ο μεγάλος Ημιμαραθώνιος επιστρέφει στο νησί τον Απρίλιο
- Με λαμπρότητα και υποδοχή ιερού λειψάνου ο εορτασμός της Ζωοδόχου Πηγής στη Μύκονο
- 37ο EUPEA Forum στη Μύκονο: Η Ευρώπη συζητά για τη Συμπερίληψη μέσω της Φυσικής Αγωγής
- Η τέχνη «ανθίζει» στο ΕΠΑΛ Μυκόνου: Μαθητές μεταμόρφωσαν το σχολείο τους