
Συγκροτήθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΦοΔΣΑ Νοτίου Αιγαίου, πραγματοποιώντας την πρώτη συνεδρίασή του ευθύς αμέσως μετά την εκλογή του.
Ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξανδρος Κολιάδης, ο δήμαρχος Σύρου Αλέξης Αθανασίου, ο δήμαρχος Καλύμνου Γιάννης Μαστροκούκος και ο δήμαρχος Μυκόνου Χρήστος Βερώνης, συμπλήρωσαν, μετά τις εκλογές μεταξύ των Δημάρχων του Νοτίου Αιγαίου, τους αντιπεριφερειάρχες Δωδεκανήσου και Κυκλάδων, Χρήστο Ευστρατίου και Γιώργο Λεονταρίτη αντίστοιχα, που είχαν ήδη οριστεί προ ημερών ως εκπρόσωποι της Περιφέρειας.
Αυτό θα είναι το νέο 7μελές Δ.Σ του ΦΟΔΣΑ Ν. Αιγαίου με πρόεδρο τον περιφερειάρχη, Γιώργο Χατζημάρκο.
Νέος Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου ορίσθηκε ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξανδρος Κολιάδης και νέος Γενικός Γραμματέας ο δήμαρχος Σύρου Αλέξης Αθανασίου.
Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- Τα σοκάκια της Μυκόνου στους οκτώ ομορφότερους δρόμους του κόσμου
- Οι Παναγιές των Κυκλάδων: Οι εικόνες, τα θαύματα και οι θρύλοι που ταξιδεύουν αιώνες στο Αιγαίο
- Πώς «θησαύρισε» η ρωσική μαφία στην Ελλάδα
- H EE φέρεται να παρακολουθεί τον ουρανό για UFO – Πιλότοι μιλούν για περιστατικά σε Κύπρο και Μύκονο
- Διακοπές ηλεκτροδότησης στη Μύκονο την Τρίτη 18/8 – Σε ποιες περιοχές