Πάτησε… γκάζι ο Α.Ο. Μυκόνου και πήρε τη νίκη απέναντι στη Δάφνη Δαφίνου 

Ο Α.Ο. Μυκόνου πήρε ένα ακόμα ροζ φύλλο αγώνα με σκορ 84-53 απέναντι στη Δάφνη Δαφνίου στο εξ αναβολής ματς για την 16η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Β Εθνικής εξασφαλίζοντας την 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η ομάδα του Γιάννη Τζήμα δυσκολεύτηκε με την ομάδα της Αθήνα να μπαίνει με φόρα στο κλειστό της Άνω Μεράς προηγούμενη τόσο με 0-4 στο 2′ όσο και με 4-10 στο 4′, οι γηπεδούχοι όμως στο 7′ πέρασαν για πρώτη φορά μπροστά με 13-11 χάρις σε ένα 9-1 σερί.

Οι φιλοξενούμενοι δεν υποχώρησαν σε καμία περίπτωση και έβαλαν δύσκολα στους γηπεδούχους μέχρι και το φινάλε του ημιχρόνου σταθεροποιώντας την απόστασή του από αυτούς στους 4 περίπου πόντους από το 17′ και έπειτα (28-29 στο 15′, 33-29 στο 17′, 35-31 στο 18′, 38-34 στο 20′).

Όμως, μετά την ανάπαυλα ο αγώνας κινήθηκε σε μια εντελώς διαφορετική κατάσταση, με τους οικοδεσπότες να κάνουν ό,τι θέλουν στο γήπεδο και εκμεταλλευόμενος για πρώτη φορά στη βραδιά την τεράστια διαφορά δυναμικότητας και επιτρέποντας μόλις 5 πόντους στην 3η περίοδο (!) κατάφερε να ξεφύγει τόσο με 45-37 στο 23′ όσο και με 52-37 στο 26′ πριν εκτινάξει την απόσταση και άνω των 20 πόντων μέχρι και το φινάλε του εν λόγω δεκαλέπτου (60-39) επικυρώνοντας και μαθηματικά τη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα!

Τα δεκάλεπτα: 18-18, 38-34, 60-39, 84-53

sportcyclades.gr


Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr

Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com


Διαβάστε ακόμη:


Translate »
error: Content is protected !!