
Η θρυλική βίλα του Πέτρου Κωστόπουλου, η οποία για πολλά χρόνια αποτέλεσε το σύμβολο της πολυτέλειας στη Μύκονο, βρίσκεται πλέον σε διαδικασία πώλησης από τους νέους της ιδιοκτήτες.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ελισάβετ Οικονόμου στην εκπομπή Super Κατερίνα, το εντυπωσιακό ακίνητο πέρασε στα χέρια δύο Βρετανών κομμωτών, οι οποίοι το ανακαίνισαν πλήρως και το έφεραν σε νέα, υπερπολυτελή μορφή.
Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- Θάνατος Μαζωνάκη: Η χλιδή των γιατρών, οι επαύλεις σε Ψυχικό-Μύκονο, ο σοφέρ και ο σαμουράι των 30 χιλ. ευρώ
- Μάντζαρης: Θα παλέψουμε να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε
- Ο Νίκος Βαρβέρης πάντρεψε τον γιο του, Φίλιππο – Ο γάμος στο νησί και η εντυπωσιακή νύφη (Φωτογραφίες)
- Ούτε γάτα, ούτε ζημιά με το White Coast στη Μήλο: Κρίθηκε εκπρόθεσμη η προσφυγή στο ΣτΕ και η εταιρεία συνεχίζει το «οικολογικό τέρας»
- Καύσιμα και θέρμανση: Οι επόμενες κινήσεις για να μπει φρένο στις τιμές, τι θα γίνει με τις επιδοτήσεις και το πλαφόν