Οι έφηβοι του Α.Ο. Μυκόνου μετά από ένα δυνατό τελικό απέναντι στον Περιστεριώνα Τήνου κατάφεραν να κερδίσουν με σκορ 50-57 και να πάρουν το Πρωτάθλημα Εφήβων της ΕΣΚ Κυκλάδων.

Το ματς ξεκίνησε με τους Μυκονιάτες να προηγούνται στο σκορ από την αρχή του αγώνα τελειώνοντας το 1ο δεκάλεπτο με σκορ 10-17, ενώ στη συνέχεια του ημιχρόνου κατάφεραν να πάνε τη διαφορά σε διψήφιο αριθμό (19-30).
Η ομάδα του Περιστεριώνα Τήνου όμως δεν παράτησε το ματς και κατάφερε να μειώσει τη διαφορά στην 3η περίοδο με μεγάλο πρωταγωνιστή για αυτούς τον Πάντζι. Η ομάδα όμως του Γρηγόρη Αντώνη κατάφερε να συντηρίση το προβάδισμα και να κατάκτηση τον τίτλο του Πρωταθλητά Κυκλάδων.
ΤΑΚ Περιστεριωνας-ΑΟ Μυκόνου 50-57
Διαιτητές: Σώμος, Καλαβρός, Σαμοθράκης, .
Δεκάλεπτα: 10-17, 19-30, 32-40, 50-57.
ΤΑΚ Περιστεριωνας(Βιδάλης): Βλαστός, Χατζιρης 4, Νικολοπουλος 2, Ψαρρος, Δελατόλας, Παντζι 21(1), Φώσκολος, Χαρικιοπουλος, Μαρκουιζος 2, Παρασκευας, Χαλαρης 10, Σακελλαρόπουλος 11(1), Γιαννίτσης.
ΑΟ Μυκονου(Αντώνης): Πράσινος, Καλλέργης, Σιεμπα 3(1), Κανιούρας 8(1), Δακτυλιδης, Ξεναριος 3, Κατσιρμας 7(2), Κονταρατος 22(5), Τσανκαλοβ 14, Κουκουβελος, Μπουγιουρης, Δαχτυλιδης.
Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- Απίστευτη απάτη στη Μύκονο: Παρήγγειλαν iPhone και όταν άνοιξαν τα δέματα βρήκαν… λεμόνια!
- Ferrari Purosangue 2,2 εκατ. ευρώ παραδόθηκε στη Μύκονο – Η one-off Mansory του Alec Monopoly
- Λαοθάλασσα Μυκονίων και προσκυνητών τίμησαν την Κοίμηση της Θεοτόκου
- Τα σοκάκια της Μυκόνου στους οκτώ ομορφότερους δρόμους του κόσμου
- Ευστρ. Κουλαρά για τουρίστες: “Όπως κι εγώ όταν πάω σε μία άλλη χώρα σέβομαι τους νόμους της, και αυτοί πρέπει να σέβονται τον ΚΟΚ της Ελλάδας”