
Η Ελληνική αποστολή θριάμβευσε στο διεθνές τουρνουά Πυγμαχίας Greatest 2022. Οι Έλληνες αθλητές και αθλήτριες κατέκτησαν 13 μετάλλια και πρώτευσαν σε όλες τις κατηγορίες! Η χώρα μας αναδείχθηκε πρωταθλήτρια, ο Βασίλης Τόπαλος Best fighter της διοργάνωσης και ο ελληνικός πάγκος αναδείχθηκε καλύτεροι προπονητές του τουρνουά.
Οι αθλητές και οι αθλήτριες που συμμετείχαν στη Σερβία απέδειξαν για μία ακόμη φορά, γιατί η ελληνική Πυγμαχία είναι η ανερχόμενη δύναμη του αθλήματος. Με 13 μετάλλια, πολύ ταλέντο και πάνω από όλα ήθος, η χώρα μας κέρδισε τις εντυπώσεις και οι διοργανωτές συνεχάρησαν την ελληνική αποστολή, καθώς η εξωστρέφεια που δείχνει το τελευταίο διάστημα το άθλημα είναι πρωτόγνωρο.
Τα χρυσά μετάλλια κατέκτησαν οι: Βασίλης Τόπαλος, Μαρία Γεωργοπούλου, Δανάη Ζενουνλάρι, Πέτρος Κωνσταντινούδης, Σπύρος Μουλατσιώτης, Πέτρος Τόπαλος (57κ.), Νίκος Μπλιάτζε.
Τα ασημένια μετάλλια κατέκτησαν οι: Ιωάννα Κάντζαρη, Γιάννης Πιστόλης και Γιάννης Καραγεωργίου, ενώ τα χάλκινα μετάλλια φόρεσαν στο στήθος οι: Κωνσταντίνος Σαργιαννίδης, Λευτέρης Τσεβρενίδης και Κώστας Δεμερτζίδης.
Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- «Ωνάσηδες» με yacht για μια εβδομάδα: Από ένα ιστιοπλοϊκό, μέχρι το superyacht Breakthrough με τιμές από €2.000 έως €3,5 εκατ.
- Η Εφορία βγάζει «σφυρί» από €1.000 έως €1,247 εκατ. – Μύκονος, Αθήνα, Κρήτη και Χαλκιδική στη λίστα της ΑΑΔΕ
- Romeo Beckham: Ερωτευμένος στη Μύκονο – Χέρι χέρι με την Kim Turnbull στα Ματογιάννια
- Μύκονος: Εντοπίστηκε «καβάτζα» κοκαϊνης – Ήταν έτοιμη για πώληση στην αγορά
- Μύκονος: Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος την Τετάρτη 19/9 σε ακρετές περιοχές