
Στην επίσημη αναγγελία της λειτουργίας της προχωρά, την τρέχουσα εβδομάδα, η hoper, η πρώτη – όπως υποστηρίζει – εταιρεία στην Ελλάδα που προσφέρει προγραμματισμένες αεροπορικές μετακινήσεις με ελικόπτερο σε δημοφιλείς προορισμούς σε όλη τη χώρα.
Την εταιρεία και τις υπηρεσίες της θα παρουσιάσει η ιδρυτική ομάδα,
-Δημήτρης Μέμος – CEO hoper,
-Κώστας Γεράρδος – CEO Πλαίσιο,
-Γιώργος Παπαϊωαννίδης – Partner Saronic Ferries και
-Μathilda Νathan – CEO Borrn.
Όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα της, το εισιτήριο για την πτήση Αθήνα – Τήνος ξεκινά από 380 ευρώ, Αθήνα – Σίφνος από 390 ευρώ και Μύκονος – Πάτμος από 390 ευρώ.
Σύμφωνα με αναλυτές της αεροπορικής αγοράς, η εταιρεία στοχεύει σε επιβάτες υψηλού εισοδηματικού προφίλ που επισκέπτονται νησιά της Ελλάδας, προσφέροντας ευελιξία στις μετακινήσεις τους.
Β. Βεγ.
Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- Απίστευτη απάτη στη Μύκονο: Παρήγγειλαν iPhone και όταν άνοιξαν τα δέματα βρήκαν… λεμόνια!
- Ferrari Purosangue 2,2 εκατ. ευρώ παραδόθηκε στη Μύκονο – Η one-off Mansory του Alec Monopoly
- Λαοθάλασσα Μυκονίων και προσκυνητών τίμησαν την Κοίμηση της Θεοτόκου
- Τα σοκάκια της Μυκόνου στους οκτώ ομορφότερους δρόμους του κόσμου
- Ευστρ. Κουλαρά για τουρίστες: “Όπως κι εγώ όταν πάω σε μία άλλη χώρα σέβομαι τους νόμους της, και αυτοί πρέπει να σέβονται τον ΚΟΚ της Ελλάδας”