Ρία Κολοβού – Το βιογραφικό, η ηλικία, το μαγαζί στη Μύκονο, η σχέση με το Survivor, το Instagram και η ομοιότητα με την αδελφή της

Έχει μπουτίκ ρούχων στη Μύκονο

Η Ρία Κολοβού είναι επιχειρηματίας που έρχεται δυναμικά στο Survivor All Star και έχει πολύ πλούσιο βιογραφικό σε σχέση με την μόδα, καθώς διαθέτει τα τελευταία χρόνια μπουτίκ ρούχων στη Μύκονο. Είναι μια παίκτρια που στον προηγούμενο κύκλο του δημοφιλούς παιχνιδιού είχε αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στο τηλεοπτικό κοινό, κυρίως λόγω του καλού χαρακτήρα της, καθώς επίσης και λόγω της μαχητικότητας της. 

Η ηλικία, η καταγωγή και οι σπουδές της 

Κατάγεται από την Ελλάδα και συγκεκριμένα την Έδεσσα και είναι 33 ετών. Ο αθλητισμός κυλούσε στο αίμα της από πολύ μικρή ηλικία και έτσι τελειώνοντας το σχολείο η Ρία Κολοβού πέρασε στη Γυμναστική Ακαδημία Θεσσαλονίκης, από την οποία και αποφοίτησε λίγα χρόνια αργότερα. 

Το μαγαζί της και η συμμετοχή στο Survivor All Star 

Είναι μια γυναίκα που της αρέσει πολύ η μόδα, κάτι το οποίο μαρτυρούν και οι φωτογραφίες της στο Instagram, καθώς της αρέσει να περιποιείται και να προσέχει πολύ τον εαυτό της. Έτσι τα τελευταία χρόνια η Ρία Κολοβού δραστηριοποιείται στη Μύκονο και συγκεκριμένα έχει ανοίξει μια μπουτίκ με ρούχα. 

Στο Survivor All Star έρχεται ετοιμοπόλεμη να τα βάλει με τους υπόλοιπους παίκτες και δεν φοβάται τον ανταγωνισμό. Έρχεται με σκοπό να φτάσει μέχρι τον τελικό και γιατί όχι να κατακτήσει και το μεγάλο έπαθλο. 

Η ομοιότητα με την αδελφή της 

Η Ρία Κολοβού έχει μια αδελφή, την Ελπίδα, στην οποία έχει τεράστια αδυναμία. Οι δυο τους είναι πάρα πολύ δεμένες μεταξύ τους και μάλιστα η ομοιότητά τους είναι εμφανής, καθώς μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό.

Δείτε παρακάτω μερικές χαρακτηριστικές φωτογραφίες τους: 

Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, μοιάζουν και οι δυο πάρα πολύ στη μητέρα τους.

debater.gr


Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr

Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com


Διαβάστε ακόμη:


Translate »
error: Content is protected !!
Αρέσει σε %d bloggers: