
Τα όπλα που στέλουν οι Δυτικοί στην Ουκρανία μπορεί να γίνουν στόχοι του ρωσικού στρατού, προειδοποιεί ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας, Σεργκέι Ριάμπκοφ.
Ο Ρώσος υπουργός είπε, σύμφωνα με το Russia Today, ότι «έχουμε προειδοποιήσει τις ΗΠΑ ότι προμηθεύοντας με όπλα την Ουκρανία από διάφορα κράτη, κάτι που ενορχηστρώνει η Ουάσινγκτον, δεν είναι μόνο μια επικίνδυνη κίνηση, αλλά είναι και κάτι που κάνει αυτά τα κονβόι όπλων νόμιμους στόχους».
Δεν προχώρησε σε διευκρινίσεις
Να σημειώσουμε, βέβαια, ότι ο υπουργός δεν διευκρίνισε πού και πότε η Ρωσία θα στοχοποιήσει αυτά τα κονβόι, όμως η δήλωσή του προκαλεί νέες μεγάλες ανησυχίες.
Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- Τα σοκάκια της Μυκόνου στους οκτώ ομορφότερους δρόμους του κόσμου
- Οι Παναγιές των Κυκλάδων: Οι εικόνες, τα θαύματα και οι θρύλοι που ταξιδεύουν αιώνες στο Αιγαίο
- Πώς «θησαύρισε» η ρωσική μαφία στην Ελλάδα
- H EE φέρεται να παρακολουθεί τον ουρανό για UFO – Πιλότοι μιλούν για περιστατικά σε Κύπρο και Μύκονο
- Διακοπές ηλεκτροδότησης στη Μύκονο την Τρίτη 18/8 – Σε ποιες περιοχές