
Νέες αυξήσεις στα καύσιμα και σε βασικά καταναλωτικά προϊόντα, βρίσκονται προ των πυλών, μετά την εκτίναξη των διεθνών τιμών του «μαύρου χρυσού», σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1.
Παρά τη μκρή αποκλιμάκωση των τιμών της αμόλυβδης βενζίνης λόγω της πρόσκαιρης πτώσης των διεθνών τιμών, τις επόμενες ημέρες αναμένεται νέα αύξηση λόγω του εμπάργκο που εξετάζεται για τη Ρωσία.
Οι τιμές των καυσίμων σε διάφορα μέρη της Ελλάδας έχουν ήδη σημειώσει μικρή πτώση.
Ενδεικτικά, στις Κυκλάδες η μέση τιμή της αμόλυβδης βενζίνης διαμορφώνεται πλέον στα 2,45 ευρώ από 2,50, στα Δωδεκάνησα στα 2,41, στα Χανιά 2,30, στην Αχαΐα 2,24. Στη Σάμο σημειώθηκε σχετικά μεγαλύτερη πτώση καθώς η τιμή διαμορφώνεται στα 2,11 από από 2,49 ευρώ. Στον Έβρο η τιμή είνα στα 2,20 από 2,40, στη Χίο στα 2,28 από 2,39 και στην Αιτωλοακαρνανία 2,20 ευρώ από 2,30.
Ωστόσο οι τιμές στο πετρέλαιο σημείωσαν νέα άνοδο. Η τιμή του αργού πετρελαίου έφτασε τα 109 δολάρια το βαρέλι και το πετρέλαιο Μπρεντ άγγιξε τα 115 δολάρια.
Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- «Εικόνες της Μυκόνου»: Ένα νέο φωτογραφικό λεύκωμα παρουσιάζεται στις 10 Οκτωβρίου
- Η υφαντική επιστρέφει στη Μύκονο – Στον Κήπο του Μελετόπουλου προτείνεται να στεγαστεί το δημοτικό τμήμα
- «Η Παράδοση είναι Επανάσταση»: Η Μύκονος τιμά τη Μαντώ Μαυρογένους και τις γυναίκες της γης
- Ζιάγκος: Η εμφάνισή μας πιστοποιεί ότι επιστρέψαμε σε μία κανονικότητα (βίντεο)
- Πυροσβεστικά μέσα πλοίων: Το υπουργείο Ναυτιλίας έκλεισε τα αυτιά στις προειδοποιήσεις