Στο πλαίσιο του Mykonos Running Festival διοργανώθηκε συνέδριο για βιώσιμο τουρισμό

Με μεγάλο ενδιαφέρον και σημαντικούς ομιλητές πραγματοποιήθηκε το συνέδριο “Sports Tourism & Sustainable Destinations”, στη Μύκονο που αφορά τον αθλητικό τουρισμό στο πλαίσιο του δεύτερου Mykonos Running Festival.
Το «παρών» στο συνέδριο έδωσαν σημαντικοί παράγοντες της Τουριστικής βιομηχανίας της Μυκόνου όπως Πέτρος Στάθης, Πρόεδρος της Monterock International, Γιώργος Βήλος, Γενικός Διευθυντής Ανάπτυξης Fraport Greece, Δημήτρης Παπαμιχαήλ, CEO της Goldair Handling, Αλέξανδρος Μιχαλόπουλος, Key Accounts Project Management της SKY Express.Όλοι συμφώνησαν για την ανθεκτικότητα που δείχνει η Μυκονος και τις προοπτικές τουριστικής ανάπτυξης κυρίως προς τον δρόμο του Τουρισμού εμπειριών και ευεξίας.
Στη συζήτηση την οποία συντόνισε ο δημοσιογράφος, Αντώνης Σρόιτερ, συμμετείχε και ο Δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς ο οποίος έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στις προοπτικές του αθλητικού τουρισμού για την περεταίρω επιμήκυνση της σεζόν.
Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- «Κόρες»: Το 16ο Φεστιβάλ «Διαδρομές στη Μάρπησσα» φωτίζει τις γυναίκες των Κυκλάδων
- Ολοκληρώθηκε η κατασκευή της ηλεκτρικής διασύνδεσης νοτίων Κυκλάδων
- Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Συλλόγων Γυναικών «Οι Κόρες των Κυκλάδων»
- 87 νέες θέσεις ιατρών ΕΣΥ προκηρύχθηκαν – Οι θέσεις που αφορούν τις Κυκλάδες
- Παμμυκονιακός Συναγερμός για την στήριξη του Οίκου Ευγηρίας της Ιεράς Μητροπόλεως