
Η Μύκονος επικράτησε με 75-65 της Καρδίτσας, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Greek Basketball League, και ο γκαρντ των νησιωτών, Διονύσης Σκουλίδας, «φιλοξενήθηκε» στην εκπομπή «Άμεσο Ριπλέι» του EOK WebRadio με τον Μενέλαο Σεβαστιάδη και τον Γιάννη Λαμπίρη. Αναλυτικά είπε:
Για την έως τώρα πορεία της Μυκόνου στο πρωτάθλημα (4-5 ρεκόρ): «Σε όλα τα ματς είμαστε ανταγωνιστικοί, ακόμα και στις ήττες, έχοντας παίξει με τις δύο μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδος και της Ευρώπης. Φαίνεται ότι είμαστε μαχητική ομάδα, έχουμε χαρακτήρα και μπαίνουμε πάντα προσηλωμένοι. Δε φαίνεται ότι η Μύκονος είναι πρωτοεμφανιζόμενη στην κατηγορία. Αυτό οφείλεται και στο ότι αρκετοί έχουν ξαναπαίξει στην κατηγορία, όπως και ο προπονητής, οπότε την ξέρουν. Δεν έχει φανεί ότι είμαστε νέα ομάδα στην κατηγορία, έχουμε καλή χημεία, είμαστε σε καλό δρόμο».
Για την αλλαγή νοοτροπίας της ομάδας μετά την πρεμιέρα στο Περιστέρι: «Απ’ όσο θυμάμαι, είχαμε δεχθεί 39 πόντους στην 1η περίοδο, ήταν ρεκόρ. Ήμουν τραυματίας σε αυτό το ματς, η ομάδα έδειξε ότι είχε χαρακτήρα και πάλεψε μέχρι το τέλος, παραλίγο να νικήσει. Ήταν σαν ένα “μάθημα” για εμάς, μπήκαμε απότομα στη νοοτροπία της κατηγορίας, ήταν μία γερή “σφαλιάρα”. Από τότε η ομάδα, είτε χάσει είτε νικήσει, δείχνει χαρακτήρα και παλεύει 40 λεπτά. Η νίκη στο “Ιβανώφειο” ήταν σημαντική, δεν περνούν όλες οι ομάδες από εκεί. Ακόμη και ο Άρης δυσκολεύτηκε πάρα πολύ και νίκησε στο τέλος από ένα λάθος.
Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- Χρήστος Βερώνης: «Τα καλύτερα έρχονται» για τον αθλητισμό της Μυκόνου – Δέσμευση για θεσμική θωράκιση και νέες κορυφαίες διακρίσεις
- Το Mykonos Run να φέρνει στο νησί δρομείς κάθε επιπέδου
- Μύκονος- Περιστέρι 92-88: Ήταν… ανεμοστρόβιλος! (highlights)
- Το «Sun Princess» έδεσε με ασφάλεια στο λιμάνι του Τούρλου – 4.350 επιβάτες στο νησί
- Ζιάγκος:« Τα παιδιά αυτά και η ομάδα είναι ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί στην επαγγελματική διαδρομή»