Κοντά στην 21χρονη κόρη τους βρίσκονται συχνά τόσο ο Κώστας Καραμανλής, όσο και η Νατάσα Παζαΐτη οι οποίοι επισκέπτονται το νησί.

Εργάστηκε για δύο χρόνια σε εταιρία WeFor στη θέση Marketing Manager, ενώ νωρίτερα έκανε την πρακτική της στην εταιρία δημοσκοπήσεων MRB ως data analyst assistant.

Από τις αρχές του Ιουλίου η Αλίκη Καραμανλή έχει ενταχθεί στο τμήμα μάρκετινγκ σε ξενοδοχείου της Μυκόνου. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα πρόκειται για το ξενοδοχείο του ιατρού – καρδιολόγου Ηρακλή Ζησιμόπουλου και αποτελεί έναν μοναδικό παράδεισο χαλάρωσης με άρτιους αισθητικά χώρους εκλεπτυσμένου design.
Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- Ευρωπαϊκή πρεμιέρα με χαμόγελα για τη Μύκονο που υπέταξε τη Νέφτσι για το FIBA Europe Cup (vid)
- Ο Δήμος Μυκόνου προχώρησε στον καθορισμό του νέου ωραρίου λειτουργίας των υπηρεσιών του και υποδοχής του κοινού
- Πάνω από 3,2 εκατ. ευρώ στους Δήμους των Κυκλάδων – Η κατανομή της νέας χρηματοδότησης
- Προσοχή: Το SMS-παγίδα που αδειάζει τραπεζικούς λογαριασμούς
- Φίλιππος Βαρβέρης – Εβίτα Μιχαλοπούλου: Ονειρικός γάμος στη Μύκονο