
Ο Υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης, το Σάββατο 22 Αυγούστου 2026, θα πραγματοποιήσει διήμερη επίσκεψη στη Μύκονο, όπου θα εκπροσωπήσει την Κυβέρνηση στις καθιερωμένες θρησκευτικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Αποδόσεως της Κοιμήσεως Θεοτόκου στην Ιερά Μονή Παναγίας Τουρλιανής στην Άνω Μερά Μυκόνου, προσκεκλημένος της Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου-Τήνου-Μυκόνου και του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη κ. Δωρόθεου Β΄.
Ο κ. Βρούτσης θα παραστεί στην Θεία Λειτουργία, καθώς και στη λιτάνευση της Ιερής Εικόνας που θα ακολουθήσει.
Στη διάρκεια της επίσκεψης του στη Μύκονο, ο Υπουργός Αθλητισμού θα επισκεφθεί τις αθλητικές εγκαταστάσεις που ανακατασκευάζονται με χρηματοδότηση του Υπουργείου Αθλητισμού για να ενημερωθεί για την πορεία των εργασιών.
Ο κ. Βρούτσης θα έχει συναντήσεις με το Δήμαρχο Μυκόνου Χρήστο Βερώνη, τον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού Κυκλάδων Στέλιο Μπρίγγο, τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Δια Βίου Εκπαίδευσης Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου Σπύρο Αποστόλου, Αντιδημάρχους, δημοτικούς συμβούλους, τον Πρόεδρο της Δ.Κ. Άνω Μεράς Νικόλαο Ελευθερίου, τον Πρόεδρο της Δ.Κ. Μυκονίων Παναγιώτη Ξενάριο, τον Πρόεδρο και τα μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο. Μυκόνου, αθλητές, προπονητές, μέλη των διοικήσεων των αθλητικών σωματείων και κατοίκους του νησιού.
Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- Μύκονος: Αυτά είναι τα γυαλιά και το φυλαχτό που εκλάπησαν – Η καταγγελία και η απάντηση του Τρύφωνα Σαμαρά
- Μύκονος: Υπάλληλος καταγγέλλει ξενοδοχείο για «μαύρες» πληρωμές, κάμερες με μικρόφωνα και γεύματα σε συσκευασίες γατοτροφής
- ΑΑΔΕ: «σαφάρι» στις βραχυχρόνιες μισθώσεις – Βαριά καμπάνα σε «αόρατη» βίλα των 5.000€ στη Μύκονο
- Νέα τάση στην αγορά premium ακινήτων – Ενα σπίτι, πολλοί ιδιοκτήτες
- Κατερίνα Μονογιού – Επίσκεψη στο Αστυνομικό Τμήμα Ίου