
Ιδιαίτερα ανησυχητικά είναι τα επίσημα στοιχεία του ΕΟΔΥ σχετικά με τα κρούσματα κορωνοιού στις Κυκλάδες τις τελευταίες μέρες.
Η Σύρος για παράδειγμα τη περίοδο 30-31/12/2021 & 01-02-03/01/2022 έχει 68-80-51-34 και 74 κρούσματα (307 στο σύνολο) αντίστοιχα. Στο ίδιο χρονικό διάστημα «κόκκινη» εικόνα παρουσίασε και η Νάξος με την Πάρο όπου είχαν 31-34-39-12-28 κρούσματα (Νάξος 144 στο σύνολο) και 19-45-24-2-16 κρούσματα η Πάρος (106 στο σύνολο).
Στον αντίποδα η Μύκονος κινείτε σε πιο χαμηλά επίπεδα με 7-6-8-9 και 13 κρούσματα (43 στο σύνολο) αντίστοιχα. Η θετικότητα όμως παραμένει σε εξίσου υψηλά ποσοστά αναλογικά με τον πληθυσμό της ανα 100.000 κατοίκους σε σχέση με την υπόλοιπη χώρα.
Αναλυτικά τα στοιχεία για το σύνολο των νησιών περιλαμβάνονται στις ημερήσιες εκθέσεις του ΕΟΔΥ που αναρτώνται καθημερινά στην ιστοσελίδα του eody.gov.gr.
Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- Τα σοκάκια της Μυκόνου στους οκτώ ομορφότερους δρόμους του κόσμου
- Οι Παναγιές των Κυκλάδων: Οι εικόνες, τα θαύματα και οι θρύλοι που ταξιδεύουν αιώνες στο Αιγαίο
- Πώς «θησαύρισε» η ρωσική μαφία στην Ελλάδα
- H EE φέρεται να παρακολουθεί τον ουρανό για UFO – Πιλότοι μιλούν για περιστατικά σε Κύπρο και Μύκονο
- Διακοπές ηλεκτροδότησης στη Μύκονο την Τρίτη 18/8 – Σε ποιες περιοχές

