
Συνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννη Πλακιωτάκη είχε σήμερα ο Υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας.
Ο κ. Κικίλιας ενημέρωσε τον κ. Πλακιωτάκη για τη μελέτη του Υπουργείου Τουρισμού που ολοκληρώνεται τις προσεχείς ημέρες αναφορικά με την βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη της Μυκόνου και της Σαντορίνης.
Στο πλαίσιο των συναρμοδιοτήτων τους, συμφώνησαν να συντονίσουν τις δράσεις των δύο Υπουργείων, αναφορικά με τον βιώσιμο μοντέλο ανάπτυξης της κρουαζιέρας στην Ελλάδα.
Παράλληλα, συζητήθηκε η προώθηση του project των υποβρύχιων πάρκων με στόχο την ενίσχυση του καταδυτικού τουρισμού, του ειδικού αυτού τουριστικού προϊόντος που φέρνει προστιθέμενη αξία στην οικονομία της χώρας.
Οι δυο συγκεκριμένες πρωτοβουλίες αποσκοπούν στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, στην αύξηση της τουριστικής κίνησης, στην ενίσχυση της οικονομικής ανάπτυξης αλλά και στην προστασία του περιβάλλοντος, την ανάδειξη και την προστασία της υποθαλάσσιας ζωής.
Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- «Ωνάσηδες» με yacht για μια εβδομάδα: Από ένα ιστιοπλοϊκό, μέχρι το superyacht Breakthrough με τιμές από €2.000 έως €3,5 εκατ.
- Η Εφορία βγάζει «σφυρί» από €1.000 έως €1,247 εκατ. – Μύκονος, Αθήνα, Κρήτη και Χαλκιδική στη λίστα της ΑΑΔΕ
- Romeo Beckham: Ερωτευμένος στη Μύκονο – Χέρι χέρι με την Kim Turnbull στα Ματογιάννια
- Μύκονος: Εντοπίστηκε «καβάτζα» κοκαϊνης – Ήταν έτοιμη για πώληση στην αγορά
- Μύκονος: Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος την Τετάρτη 19/9 σε ακρετές περιοχές