Ο κατηγορούμενος εντοπίστηκε χθες τα ξημερώματα κατά την έξοδο του από κατάστημα νυχτερινής διασκέδασης και βρέθηκε στην κατοχή του το αεροβόλο πιστόλι

Συνελήφθη χθες Κυριακή (29 Ιουνίου) στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, ένας 45χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή και απειλή κατ’ εξακολούθηση, καθώς έδειξε πιστόλι και απείλησε πολίτες, σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις, για ασήμαντες αφορμές, έξω από καταστήματα νυχτερινής διασκέδασης.
Τα περιστατικά είχαν καταγγελθεί στην αστυνομία του νησιού, η οποία οργάνωσε ειδική ομάδα, στο πλαίσιο της οποίας χθες, πρώτες πρωινές ώρες, εντοπίστηκε ο κατηγορούμενος, κατά την έξοδο του από κατάστημα νυχτερινής διασκέδασης και βρέθηκε στην κατοχή του επιμελώς κρυμμένο αεροβόλο πιστόλι, πιστή απομίμηση πυροβόλου όπλου επώνυμης εταιρίας.
Ακολούθησε έρευνα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, σε δωμάτιο καταλύματος που διέμενε, κατά την οποία βρέθηκαν παρελκόμενα συσκευασίας του όπλου, καθώς και πλαστική συσκευασία με βολίδες-σφαιρίδια.
Τα ανευρεθέντα πειστήρια κατασχέθηκαν, ενώ ο συλληφθείς οδηγείται στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου.
Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- Απίστευτη απάτη στη Μύκονο: Παρήγγειλαν iPhone και όταν άνοιξαν τα δέματα βρήκαν… λεμόνια!
- Ferrari Purosangue 2,2 εκατ. ευρώ παραδόθηκε στη Μύκονο – Η one-off Mansory του Alec Monopoly
- Λαοθάλασσα Μυκονίων και προσκυνητών τίμησαν την Κοίμηση της Θεοτόκου
- Τα σοκάκια της Μυκόνου στους οκτώ ομορφότερους δρόμους του κόσμου
- Ευστρ. Κουλαρά για τουρίστες: “Όπως κι εγώ όταν πάω σε μία άλλη χώρα σέβομαι τους νόμους της, και αυτοί πρέπει να σέβονται τον ΚΟΚ της Ελλάδας”