
Αλβανός δραπέτης -που καταζητούνταν τα τελευταία πέντε χρόνια- ήταν αρχηγικό μέλος συμμορίας διαρρηκτών που δρούσε στη Μύκονο και την οποία εξάρθρωσε η Αστυνομία.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο επικεφαλής της σπείρας είχε αποδράσει το 2018 από το Αστυνομικό Τμήμα Αργυρούπολης με εννέα ακόμη κρατούμενους.
Ο νεαρός δραπέτης, με τρείς ομοεθνείς του, από τις 16 έως 22 Ιουλίου είχαν διαρρήξει πέντε βίλες στο νησί των ανέμων.
Στην τελευταία τους κλοπή σε πολυτελή βίλα στη περιοχή Καλαφάτης, εκτός των χρημάτων και των χρυσαφικών αφαίρεσαν και ένα ζευγάρι ασύρματα ακουστικά, που τους πρόδωσαν, καθώς ο αμερικανός κάτοχός τους, μέσω εφαρμογής που είχε στο κινητό του εντόπισε το στίγμα τους και ενημέρωσε την αστυνομία.
Κλιμάκιο αστυνομικών εντόπισε τους τέσσερις Αλβανούς διαρρήκτες σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι κοντά στο Αεροδρόμιο και τους πέρασαν χειροπέδες.
Στην κατοχή τους και στο αυτοκίνητο τους, βρήκαν πλήθος κλοπιμαίων που είχαν αφαιρέσει από τις πέντε βίλες που είχαν διαρρήξει.
Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- Κυνηγετικός Σύλλογος Μυκόνου: Ετήσια Γενική Συνέλευση και εκλογές για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου
- Mykonos Run 2026: Ο μεγάλος Ημιμαραθώνιος επιστρέφει στο νησί τον Απρίλιο
- Με λαμπρότητα και υποδοχή ιερού λειψάνου ο εορτασμός της Ζωοδόχου Πηγής στη Μύκονο
- 37ο EUPEA Forum στη Μύκονο: Η Ευρώπη συζητά για τη Συμπερίληψη μέσω της Φυσικής Αγωγής
- Η τέχνη «ανθίζει» στο ΕΠΑΛ Μυκόνου: Μαθητές μεταμόρφωσαν το σχολείο τους