
Συναγερμός σήμανε στην Μύκονο με την σύλληψη 21χρονου Iσραηλινού, οποίος προσπάθησε να πληρώσει με πλαστά χαρτονομίσματα των 500 ευρώ.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του enikos.gr το περιστατικό συνέβη χθες 24 Αυγούστου, όταν ένας 21χρονος Ισραηλινός επισκέφθηκε κατάστημα διάσημου γαλλικού Οίκου υψηλής ραπτικής, στην περιοχή της Ψαρούς, προκειμένου να αγοράσει ενδύματα. Φαίνεται ότι ήθελε να συνδυάσει τις διακοπές του στο “νησί των ανέμων” με επώνυμα ψώνια.
Αφού λοιπόν εξυπηρετήθηκε από τους υπαλλήλους, αγόρασε ενδύματα συνολικής αξίας 2.500 ευρώ. Αν και δεν είναι ιδιαίτερα σύνηθες, ο 21χρονος ενημέρωσε ότι θα πληρώσει με μετρητά και μάλιστα με χαρτονομίσματα των 500 ευρώ. Έτσι λοιπόν έδωσε στον ταμία πέντε χαρτονομίσματα των 500. Ο υπάλληλος του καταστήματος κατά τον έλεγχο διαπίστωσε ότι ήταν και τα πέντε ήταν πλαστά. Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και ο ισραηλινός συνελήφθη.
Πλέον η αστυνομία εξετάζει που προμηθεύτηκε ο Ισραηλινός τα πλαστά χαρτονομίσματα και επίσης αν πρόκειται για κύκλωμα που διακίνησε όλο το καλοκαίρι πλαστά χαρτονόμισμα στο νησί ή εάν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό.
Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- Κυνηγετικός Σύλλογος Μυκόνου: Ετήσια Γενική Συνέλευση και εκλογές για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου
- Mykonos Run 2026: Ο μεγάλος Ημιμαραθώνιος επιστρέφει στο νησί τον Απρίλιο
- Με λαμπρότητα και υποδοχή ιερού λειψάνου ο εορτασμός της Ζωοδόχου Πηγής στη Μύκονο
- 37ο EUPEA Forum στη Μύκονο: Η Ευρώπη συζητά για τη Συμπερίληψη μέσω της Φυσικής Αγωγής
- Η τέχνη «ανθίζει» στο ΕΠΑΛ Μυκόνου: Μαθητές μεταμόρφωσαν το σχολείο τους