Πραγματοποιώντας πειστική εμφάνιση η ΑΕ Μυκόνου πέρασε με 1-2 μέσα από την έδρα του ΑΠΣ Πάτραι και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στον 4ο όμιλο της Γ΄Εθνικής.

Ανταπόκριση: Σταμάτης Καλυμιώτης
Στον αγώνα για την εμβόλιμη σήμερα Τετάρτη 19η αγωνιστική οι Μυκονιάτες έδειξαν για ακόμη έναν αγώνα το σοβαρό αγωνιστικό πρόσωπο, κατακτώντας μία πέρα για πέρα δίκαιη νίκη μέσα στη δύσκολη έδρα του γηπέδου Προσφυγικών Πάτρας.
Σκόρερ για τους Μυκονιάτες οι Πινέιρο στο 48′ 0-1 με σουτ μετά από σέντρα ακριβείας Σπυρόπουλου και ο Σπυρόπουλος στο 51′ μετά από ασθενή απόκρουση Φωτόπουλου σε σουτ Ζγκουρη πλασάροντας από κοντά.
Το σκορ θα μπορούσε να είχε πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις για την :ΑΕ Μυκόνου που είχε πολύ καλές ευκαιρίες με τους Τράκα (74′), Ράγια (81′) για να κάνουν το 0-3.
Το μόνο που κατάφεραν οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΣ Πάτραι ήταν να μειώσουν με ”τραβηγμένο” πέναλτι που έδωσε ο διαιτητής μετά από μία φάση διαρκείας στην περιοχή και μετέτρεψε σε γκολ ο Σαμπανέι στο 87′.
Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- Οι Εντεταλμένοι Σύμβουλοι στον Δήμο Μυκόνου και οι αρμοδιότητες που αναλαμβάνουν
- Πυροσβεστική: 61 προσλήψεις επταετούς θητείας στις Κυκλάδες
- Βίντεο από τη δράση των οργανωμένων οπαδών που κατηγορούνται για εκβιάσεις, εμπρησμούς και διακίνηση ναρκωτικών
- Νέο Δ.Σ. στον Σύλλογο Αρχιτεκτόνων Κυκλάδων – Τιμήθηκε η μνήμη του Μανώλη Ισιγώνη
- Τρόμος στη Μύκονο: Τουριστικό λεωφορείο εξετράπη στην Άνω Μερά (video)