
Η ομάδα του “νησιού των ανέμων” επικράτησε της ΧΑΝΘ με 93-85 εκτός έδρας και συνεχίζει να πορεύεται στην πρώτη θέση της κανονικής διάρκειας της Elite League μαζί με την ΝΕΜ.
Στο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώθηκε η 24η αγωνιστική της Elite League, ο ΑΟ Μυκόνου επικράτησε της ΧΑΝΘ στη Θεσσαλονίκη με 93-85. Έτσι η ομάδα του Βαγγέλη Ζιάγκου παραμένει πρώτη με 21 νίκες, όσες έχει και η Νεανική Εστία Μεγαρίδος, έναντι της οποίας οι Κυκλαδίτες πλεονεκτούν στην ισοβαθμία.
ΧΑΝΘ-ΑΟ Μυκόνου 85-93Unmute
Remaining Time -0:00Fullscreen
Δεκάλεπτα: 19-31, 40-53, 68-79, 85-93
ΧΑΝΘ (Μπουσβάρος): Ιτούνας 21 (4), Λουσέιν 14, Μαργαριτόπουλος, Γεωργίου 12 (1), Τουλούπης 4, Παπαδόπουλος 11, Τσαχτσίρας, Αλεξιάδης 11, Ανδρέου 2, Άρτσι 10 (1)
ΑΟ Μυκόνου (Ζιάγκος): Μπλάκμον 27 (5), Μπράντφορντ 15 (3), Μελισσαράτος 9, Σκουλίδας 6 (2), Πόζογλου 5, Δεϊμέζης, Μάντζαρης, Κανονίδης 24 (3), Ματαλιωτάκης, Ματσάγγος, Ευστρατίου 9 (3)
@Photo Credits: ΙΝΤΙΜΕ
Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- Παμμυκονιακός Συναγερμός για την στήριξη του Οίκου Ευγηρίας της Ιεράς Μητροπόλεως
- Μετά την Ύδρα στη Μύκονο η Ρίτα Όρα: Οι πόζες με μαγιό σε σκάφος
- Οι Εντεταλμένοι Σύμβουλοι στον Δήμο Μυκόνου και οι αρμοδιότητες που αναλαμβάνουν
- Πυροσβεστική: 61 προσλήψεις επταετούς θητείας στις Κυκλάδες
- Βίντεο από τη δράση των οργανωμένων οπαδών που κατηγορούνται για εκβιάσεις, εμπρησμούς και διακίνηση ναρκωτικών