Ταλαιπωρία δίχως τέλος στο αεροδρόμιο Μυκόνου, λόγω του «χαρατσιού» στους επαγγελματίες οδηγούς

Σοβαρό πρόβλημα με τις διελεύσεις στον Διεθνή Αερολιμένα Μυκόνου αντιμετωπίζουν οι οδηγοί του νησιού. Οι οδηγοί καταγγέλλουν στη «Ζούγκλα» ότι για να μπουν στο χώρο των αφίξεων προσπερνώντας τη μπάρα θα πρέπει να καταβάλουν συνδρομή 500 ευρώ για να αποκτήσουν την ανάλογη κάρτα, ενώ θα πληρώσουν έξτρα 150 ευρώ για κάθε όχημα που έχουν στην κατοχή τους και χρησιμοποιούν για να μεταβούν στο αεροδρόμιο.

Μάλιστα, τα «χαρατσια» δεν τελειώνουν εδώ καθώς στη συνέχεια και εφόσον ξεπεραστεί ο προβλεπόμενος χρόνος παραμονής των 10′ λεπτών (δωρεάν) υπάρχει χρονοχρέωση. Από 11 λεπτά έως 30 η τιμή είναι 10 ευρώ, από 31′ έως 35′ η τιμή φτάνει τα 20 ευρώ, από 36′ έως 40′ φτάνει τα 30′, ενώ αν ξεπεραστεί και αυτός ο χρόνος η χρέωση φτάνει τα 5 ευρώ κάθε έξτρα λεπτό.

Όπως γίνεται αντιληπτό οι οδηγοί δεν προμηθεύονται την κάρτα με αποτέλεσμα να υπάρχει σύγχυση και ταλαιπωρία στο αεροδρόμιο, τόσο για τους οδηγούς, όσο και για τους εργαζόμενους στον χώρο, ενώ στο τέλος την πληρώνουν οι επιβάτες και οι τουρίστες που καλούνται είτε να περπατήσουν μέχρι την έξοδο για να βρουν τρόπο να μεταβούν στη χώρα ή στο λιμάνι για να προλάβουν το πλοίο!

Διαβάστε τη συνέχεια στο zougla.gr


Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr

Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com


Διαβάστε ακόμη:


Translate »
error: Content is protected !!
Αρέσει σε %d bloggers: