
Ο Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β΄ τέλεσε χθες τα Θυρανοίξια ιερού Παρεκκλησίου, αφιερωμένου στον Άγιο Δημήτριο, εντός του Ξενοδοχειακού Συγκροτήματος «ΚΑΛΕΣΜΑ», στην περιοχή «Αλεόμανδρα» Μυκόνου, συνεπικουρούμενος από τον Αρχιερατικό Επίτροπο Μυκόνου και Δήλου Πρωτοπρ. Πέτρο Μαραγκό, με την παρουσία πλήθους πιστών, οι οποίοι προσήλθαν να παρακολουθήσουν την τελετή.
Στην προσλαλιά του, ο Σεβσσμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ συνεχάρη τους κτήτορες του Παρεκκλησίου, μέλη φιλογενούς και δραστήριου οικογένειας της Μυκόνου, αναφέρθηκε στο περιεχόμενο της τελετής των Θυρανοιξίων και τόνισε για πολλοστή φορά ότι η θεμελίωση Αγίας Τραπέζης υπενθυμίζει στην ψυχή των πιστών ότι η Εκκλησία του Χριστού είναι θεμελιωμένη επί της Αγίας Τραπέζης, στην οποία Θύτης και Θύμα είναι ο Ίδιος ο Αναστάς Ιησούς Χριστός.













Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- «Ωνάσηδες» με yacht για μια εβδομάδα: Από ένα ιστιοπλοϊκό, μέχρι το superyacht Breakthrough με τιμές από €2.000 έως €3,5 εκατ.
- Η Εφορία βγάζει «σφυρί» από €1.000 έως €1,247 εκατ. – Μύκονος, Αθήνα, Κρήτη και Χαλκιδική στη λίστα της ΑΑΔΕ
- Romeo Beckham: Ερωτευμένος στη Μύκονο – Χέρι χέρι με την Kim Turnbull στα Ματογιάννια
- Μύκονος: Εντοπίστηκε «καβάτζα» κοκαϊνης – Ήταν έτοιμη για πώληση στην αγορά
- Μύκονος: Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος την Τετάρτη 19/9 σε ακρετές περιοχές