
Την επιβολή ποινής σε βάρος της ΑΕ Μυκόνου αποφάσισε η ΔΕΑΒ, μετά τα όσα σημειώθηκαν στον τελικό Κυπέλλου Κυκλάδων απέναντι στον Πανναξιακό, που διεξήχθη στις 26 Απριλίου στο Δημοτικό Γήπεδο Ερμούπολης.
Σύμφωνα με την απόφαση, η οποία βασίστηκε στις εκθέσεις της Αστυνομίας, το φύλλο αγώνα και την έκθεση του παρατηρητή, αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης άγνωστοι φίλαθλοι της ΑΕ Μυκόνου προκάλεσαν ένταση, πυροδοτώντας φωτοβολίδες και κροτίδα προς την κερκίδα των φιλάθλων του Πανναξιακού.
Για τα περιστατικά αυτά, η ΔΕΑΒ επέβαλε στην ομάδα της Μυκόνου τη διεξαγωγή μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών, ως γηπεδούχος, σε επίσημη διοργάνωση
Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- Απίστευτη απάτη στη Μύκονο: Παρήγγειλαν iPhone και όταν άνοιξαν τα δέματα βρήκαν… λεμόνια!
- Ferrari Purosangue 2,2 εκατ. ευρώ παραδόθηκε στη Μύκονο – Η one-off Mansory του Alec Monopoly
- Λαοθάλασσα Μυκονίων και προσκυνητών τίμησαν την Κοίμηση της Θεοτόκου
- Τα σοκάκια της Μυκόνου στους οκτώ ομορφότερους δρόμους του κόσμου
- Ευστρ. Κουλαρά για τουρίστες: “Όπως κι εγώ όταν πάω σε μία άλλη χώρα σέβομαι τους νόμους της, και αυτοί πρέπει να σέβονται τον ΚΟΚ της Ελλάδας”