
Υπερχρεώσεις καταγγέλουν τουρίστες που πλήρωσαν σε… χρυσό τον στιγμιαίο -ελληνικής επινόησης- καφέ στα Φηρά, δηλαδή τον φραπέ.
Έλληνας γιατρός που βρίσκεται αυτές τις ημέρες στο νησί του ηφαιστείου για ολιγοήμερες διακοπές, όπως ανέφερε στο protothema.gr χρεώθηκε 12 ευρώ για έναν φραπέ και επιπλέον 6,5 ευρώ για ένα φρέντο εσπρέσο.
«Πιθανόν να έπαιξε ρόλο ότι αντί για ζάχαρη έβαλαν μέσα στον φραπέ μια μπάλα παγωτού, αλλα και πάλι θεωρώ την χρέωση υπερβολική» ανέφερε.
Ο τουρίστας πλήρωσε ακόμη 12 ευρώ για ένα μπολ με γιαούρτι και μέλι (συσκευασμένο του εμπορίου) και αλλα 12 ευρώ για ένα τοστ τυρί -γαλοπούλα, σύνολο 42,50ευρω.
Η απόδειξη, αναλυτικά οι χρεώσεις

Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- Τα σοκάκια της Μυκόνου στους οκτώ ομορφότερους δρόμους του κόσμου
- Οι Παναγιές των Κυκλάδων: Οι εικόνες, τα θαύματα και οι θρύλοι που ταξιδεύουν αιώνες στο Αιγαίο
- Πώς «θησαύρισε» η ρωσική μαφία στην Ελλάδα
- H EE φέρεται να παρακολουθεί τον ουρανό για UFO – Πιλότοι μιλούν για περιστατικά σε Κύπρο και Μύκονο
- Διακοπές ηλεκτροδότησης στη Μύκονο την Τρίτη 18/8 – Σε ποιες περιοχές