Πότε θα χτυπήσει την Αττική η κακοκαιρία – Τα επικίνδυνα φαινόμενα αναμένεται να συνεχιστούν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης – Κλειστά αύριο τα σχολεία σε Πάρο, Ρόδο, Κω, Σύρο και Σύμη

Σε εξέλιξη είναι η κακοκαιρία στις Κυκλάδες με ισχυρές βροχές και καταιγίδες να πλήττουν περιοχές κατά τόπους. Χαλάζι, πλημμύρες και 112 για απαγόρευση μετακινήσεων συνθέτουν το σκηνικό σε Πάρο και Μύκονο. Τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα συνεχίσουν και θα επεκταθούν μέσα στη νύχτα με τον διευθυντή της ΕΜΥ, Θοδωρή Κολυδά να προειδοποιεί τους κατοίκους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.
Η κατάσταση θα εξακολουθήσει να είναι πολύ δύσκολη σε Πάρο και Νάξο, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κολυδάς στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR και κάλεσε τους κατοίκους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί λόγο του όγκου νερού που έχει πέσει. Κατά τη διάρκεια της νύχτας η κακοκαιρία θα επεκταθεί βορειότερα και προβλέπονται μεγάλες εντάσεις σε Τήνο και Μύκονο, όπου υπάρχουν ήδη προβλήματα, σύμφωνα με τον διευθυντή της ΕΜΥ.
Διαβάστε την συνέχεια στο protothema.gr
Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- «Εικόνες της Μυκόνου»: Ένα νέο φωτογραφικό λεύκωμα παρουσιάζεται στις 10 Οκτωβρίου
- Η υφαντική επιστρέφει στη Μύκονο – Στον Κήπο του Μελετόπουλου προτείνεται να στεγαστεί το δημοτικό τμήμα
- «Η Παράδοση είναι Επανάσταση»: Η Μύκονος τιμά τη Μαντώ Μαυρογένους και τις γυναίκες της γης
- Ζιάγκος: Η εμφάνισή μας πιστοποιεί ότι επιστρέψαμε σε μία κανονικότητα (βίντεο)
- Πυροσβεστικά μέσα πλοίων: Το υπουργείο Ναυτιλίας έκλεισε τα αυτιά στις προειδοποιήσεις