Τον κυπελλούχο Λέσβου, Αετό Λουτρών θα φιλοξενήσει η ΑΕ Μυκόνου στην 1η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου συμμετάσχουν οι κυπελλούχοι των ενώσεων.

Στην κλήρωση της 1ης και της 2ης φάσης, που ολοκληρώθηκε πριν λίγο στα γραφεία της ΕΠΟ, η κυπελλούχος Κυκλάδων είχε σχετικά βατή κλήρωση, καθώς στην 1η φάση αντιμετωπίζει μία ομάδα που αγωνίζεται στο τοπικό πρωτάθλημα.
Οι αγώνες της 1ης φάσης θα πραγματοποιηθούν στις 27 Αυγούστου, ενώ οι ομάδες που θα προκριθούν θα αγωνιστούν στην 2η φάση που θα διεξαχθεί στις 3 Σεπτεμβρίου. Αν προκριθεί, στην 2η φάση η ΑΕ Μυκόνου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Γρανίτης Αγίας Μαρίνας (Χανιά) – Μικρασιατικός, με τις δύο κυπελλούχες ομάδες επίσης να αγωνίζονται στο τοπικό.
Αναλυτικά τα ζευγάρια της πρώτης και της δεύτερης φάσης:




2η φάση:


Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- Μηδενική ανοχή στην υπονόμευση των υποδομών και την προσβολή της τοπικής κοινωνίας
- Ρυθμός και Κίνηση στη Μύκονο: Το Ετήσιο Showcase της Mykonos Dance Academy στο Γρυπάρειο
- Δωρεάν είσοδος σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους το Σάββατο 18 Απριλίου
- Ανακαίνιση σπιτιού: Έρχεται νέο «Ανακαινίζω» με επιδότηση έως 95%
- Πότε έρχεται το «Emily in Paris» Ελλάδα; Αθήνα, Μύκονος και Σαντορίνη στα γυρίσματα της 6ης σεζόν!