
Στη Μύκονο πέρασε το Πάσχα της μαζί με την οικογένειά της η Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Μάλιστα, η αγαπημένη ερμηνεύτρια δεν έχασε την ευκαιρία να ψάλλει και το “Χριστός Ανέστη” με τον πατέρα της Γιάννη Ζουγανέλη να δημοσιεύει ένα βίντεο από αυτή την ξεχωριστή στιγμή.
Ωστόσο, η κίνηση αυτή της ερμηνεύτριας σχολιάστηκε αρνητικά από πολλούς αφού το θεώρησαν “ασέβεια” μια γυναίκα να πατά στην ωραία Πύλη και μάλιστα φορώντας παντελόνι ενώ άλλοι έγραψαν πως η εκκλησία δεν είναι πίστα.
Δες παρακάτω μερικά από τα αρνητικά σχόλια κάτω από το βίντεο του Γιάννη Ζουγανέλη με την κόρη του Ελεωνόρα να ψέλνει το “Χριστός Ανέστη”


Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- Απίστευτη απάτη στη Μύκονο: Παρήγγειλαν iPhone και όταν άνοιξαν τα δέματα βρήκαν… λεμόνια!
- Ferrari Purosangue 2,2 εκατ. ευρώ παραδόθηκε στη Μύκονο – Η one-off Mansory του Alec Monopoly
- Λαοθάλασσα Μυκονίων και προσκυνητών τίμησαν την Κοίμηση της Θεοτόκου
- Τα σοκάκια της Μυκόνου στους οκτώ ομορφότερους δρόμους του κόσμου
- Ευστρ. Κουλαρά για τουρίστες: “Όπως κι εγώ όταν πάω σε μία άλλη χώρα σέβομαι τους νόμους της, και αυτοί πρέπει να σέβονται τον ΚΟΚ της Ελλάδας”