
Η Μαρίνα Πατούλη βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στη Μύκονο μαζί με τον Βλάσση Χολέβα, όπου απόλαυσαν το Πάσχα με αγαπημένους τους φίλους.
Τη Δευτέρα του Πάσχα, η πρώην σύζυγος του Γιώργου Πατούλη, ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο χορεύει το τραγούδι του Λευτέρη Πανταζή «Και τριγυρίζω», αφιερώνοντας τις στροφές της στους εορτάζοντες.
Πιο συγκεκριμένα, η Μαρίνα Πατούλη γράφει στη δημοσίευση: «Οι φίλοι μας αποτελούν τη μεγαλύτερη παρακαταθήκη της ζωής μας!!!Χρόνια πολλά σε όλους τους Γιώργηδες και τις Γεωργίες που γιορτάζουν σήμερα!!!».
Δείτε το βίντεο
Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- Απίστευτη απάτη στη Μύκονο: Παρήγγειλαν iPhone και όταν άνοιξαν τα δέματα βρήκαν… λεμόνια!
- Ferrari Purosangue 2,2 εκατ. ευρώ παραδόθηκε στη Μύκονο – Η one-off Mansory του Alec Monopoly
- Λαοθάλασσα Μυκονίων και προσκυνητών τίμησαν την Κοίμηση της Θεοτόκου
- Τα σοκάκια της Μυκόνου στους οκτώ ομορφότερους δρόμους του κόσμου
- Ευστρ. Κουλαρά για τουρίστες: “Όπως κι εγώ όταν πάω σε μία άλλη χώρα σέβομαι τους νόμους της, και αυτοί πρέπει να σέβονται τον ΚΟΚ της Ελλάδας”