
Όπως γράψαμε και χθες ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο XploreMykonosNews.Gr μόνο την περίοδο των Χριστουγέννων στο νησί σημειώθηκαν περίπου 6 κλοπές σε οικίες στην Μύκονο. Οι δράστες λοιπόν αναζητούνται όλο αυτό το διάστημα με την τοπική αστυνομία να έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες πριν από μερικές μέρες μια 45χρονη απευθύνθηκε στις Αρχές, καθώς βρήκε το σπίτι της παραβιασμένο στο Παλαιόκαστρο.
Οι δράστες είχαν σπάσει τον αφαλό της κλειδαριάς της κεντρικής πόρτας και αφού μπήκαν στο εσωτερικό άρχισαν να αναζητούν τη λεία τους.
Η διάρρηξη φέρεται να σημειώθηκε κατά το χρονικό διάστημα από 20 Δεκεμβρίου έως 8 Ιανουαρίου, όταν και επέστρεψε η 45χρονη στο σπίτι της.
Όπως κατήγγειλε, οι δράστες άρπαξαν 4.000 ευρώ, καθώς και κοσμήματα αξίας 100.000 ευρώ.
Διαβάστε το χθεσινό μας άρθρο για την συγκεκριμένη υπόθεση και φυσικά την μεγάλη ανησυχία των κατοίκων για τις περιουσίες τους αφού το σκοτάδι βοηθάει τους διαρρήκτες να δρουν ανενόχλητοι.
Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- Κυνηγετικός Σύλλογος Μυκόνου: Ετήσια Γενική Συνέλευση και εκλογές για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου
- Mykonos Run 2026: Ο μεγάλος Ημιμαραθώνιος επιστρέφει στο νησί τον Απρίλιο
- Με λαμπρότητα και υποδοχή ιερού λειψάνου ο εορτασμός της Ζωοδόχου Πηγής στη Μύκονο
- 37ο EUPEA Forum στη Μύκονο: Η Ευρώπη συζητά για τη Συμπερίληψη μέσω της Φυσικής Αγωγής
- Η τέχνη «ανθίζει» στο ΕΠΑΛ Μυκόνου: Μαθητές μεταμόρφωσαν το σχολείο τους