Ο δήμαρχος Μυκόνου σε συνάντηση με τον Υπουργό Προστασίας Πολίτη, Νότη Μηταράκη

Σε προγραμματισμένη συνάντηση βρέθηκε ο δήμαρχος Μηκόνου,  στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη με το νέο Υπουργό Νότης Μηταράκης (Notis Mitarachi) τον οποίο και συνεχάρη, με πλήρη αντζέντα για τα θέματα της Μυκόνου. Παρουσία του αρχηγού της Ελληνική Αστυνομία Λάζαρου Μαυρόπουλου, του επιθεωρητή Νοτίου Ελλάδος Νικόλαου Σπανουδάκη καθώς και υπηρεσιακών στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας είχα εκτενή συζήτηση με τον Υπουργο για όλα τα ζητήματα που αφορούν το νησί.

“Θέσαμε τα θέματα της ανάγκης να είναι η ΕΛ.ΑΣ. διαρκώς στελεχωμένη και τους δώδεκα μήνες το χρόνο, με έμπειρα και καταρτισμένα στελέχη προκειμένου να ενισχύεται το αίσθημα ασφάλειας και για τους ντόπιους αλλά και για τους επισκέπτες.

Έθεσα ψηλά τα ζητήματα των κλοπών, τα οποία αμαυρώνουν την εικόνα του νησιού, των ελέγχων στις παραλίες για την ελεύθερη πρόσβαση των πολιτών, του παράνομου μεταφορικού έργου και τα ζητήματα ανάγκης της τήρησης τάξης και συνεργασίας

Ως Δημοτική Αρχή διαβεβαίωσα ότι θα συνεχίσουμε να συμπαραστεκόμαστε στο πλευρό της Ελληνικής Αστυνομίας, όπως κάνουμε ήδη, με το να παράσχουμε δωρεάν το δημοτικό ακίνητο για τη στέγαση του αστυνομικού τμήματος και με την δωρεάν φιλοξενία σε δεκάδες αστυνομικούς.

Ο Υπουργός δεσμεύτηκε ότι η ΕΛ.ΑΣ. και το Υπουργείο προστασίας του Πολίτη θα συνεχίσει να είναι σταθερά στο πλευρό του νησιού καθώς η Μύκονος ως ναυαρχίδα του ελληνικού τουρισμού οφείλει να συνεχίσει να είναι ασφαλής.

Στη συνέχεια είχα συνάντηση και με τον Υφυπουργό Kostas Katsafados όπου τέθηκαν ξανά τα ζητήματα αυτά και ιδίως στην βάση της νησιωτικότητας την οποία γνωρίζει καλά.

Θα κάνουμε ότι πρέπει ώστε η Μύκονος να συνεχίσει να είναι ένας από πιο ασφαλείς κορυφαίους διεθνείς τουριστικούς προορισμούς.”


Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr

Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com


Διαβάστε ακόμη:


Translate »
error: Content is protected !!
Αρέσει σε %d bloggers: