
Μέσα σε αυτές τις δύο ημέρες, 103 γυναίκες υποβλήθηκαν σε προληπτικό έλεγχο μαστού και 250 συμπολίτες μας εξετάστηκαν για μελάνωμα. Αριθμοί που δεν είναι απλώς στατιστικά στοιχεία είναι άνθρωποι, είναι ζωές, είναι οικογένειες που έκαναν ένα πολύτιμο βήμα φροντίδας για τον εαυτό τους.
Ιδιαίτερη αναφορά αξίζει στους γιατρούς και το προσωπικό που συμμετείχαν εθελοντικά σε αυτή την προσπάθεια. Με ανιδιοτέλεια, επιστημονική επάρκεια και βαθιά ανθρωπιά, αφιέρωσαν τον χρόνο και τη γνώση τους για το κοινό καλό. Η προσφορά τους αποτελεί φωτεινό παράδειγμα αλληλεγγύης και ελπίδας.
Θερμές ευχαριστίες οφείλουμε επίσης στον Σύλλογο Καρκινοπαθών, με τον οποίο είχαμε την τιμή να συνδιοργανώσουμε αυτή τη δράση. Η συνεργασία αυτή ανέδειξε τη δύναμη της ενότητας, της προσφοράς και της κοινής προσπάθειας για έναν σκοπό που μας αφορά όλους.
Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους τους ανθρώπους που εργάστηκαν αθόρυβα, με αφοσίωση και αγάπη, για να υλοποιηθεί αυτή η πρωτοβουλία. Πίσω από κάθε επιτυχημένη δράση βρίσκονται άνθρωποι με όραμα και διάθεση να προσφέρουν και αυτοί είναι η πραγματική δύναμη της κοινωνίας μας.
Η πρόληψη είναι η πιο δυνατή μας ασπίδα. Είναι η έγκαιρη φροντίδα που μπορεί να σώσει ζωές
Συνεχίζουμε με την ίδια πίστη και δέσμευση: να στεκόμαστε δίπλα σε κάθε άνθρωπο, να ενισχύουμε την πρόληψη και να υπερασπιζόμαστε το πιο πολύτιμο αγαθό την υγεία.
Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- Απίστευτη απάτη στη Μύκονο: Παρήγγειλαν iPhone και όταν άνοιξαν τα δέματα βρήκαν… λεμόνια!
- Ferrari Purosangue 2,2 εκατ. ευρώ παραδόθηκε στη Μύκονο – Η one-off Mansory του Alec Monopoly
- Λαοθάλασσα Μυκονίων και προσκυνητών τίμησαν την Κοίμηση της Θεοτόκου
- Τα σοκάκια της Μυκόνου στους οκτώ ομορφότερους δρόμους του κόσμου
- Ευστρ. Κουλαρά για τουρίστες: “Όπως κι εγώ όταν πάω σε μία άλλη χώρα σέβομαι τους νόμους της, και αυτοί πρέπει να σέβονται τον ΚΟΚ της Ελλάδας”